Foto: Pixabay
Suhted
22. august 2018, 19:02

POISSMEHEELU RÕÕMUD: 10 asja, mida mees peaks vallalisena tegema (1)

Kuna inimene on oma olemuselt karjaloom, siis pürgib suurem osa meist kas teadlikult või alateadlikult püsisuhte poole. Aga kuni oled veel vaba ja vallaline, sul pole kellegi ees kohustusi või sundust aru anda, naudi seda. Ja poissmehepõli ei pea tingimata tähendama baarituure ja pohmellipäevi. Men’s Health pakub välja kümme tegevust, mida mees võiks veel vallalise-elu nautides ära tegema. „Ainus, kes sind takistab, oled sa ise,“ märkis väljaanne.

1. Reisi üksi

Olgu sa linnades uitaja või rannalõvi, reisimine on hea viis leida meelerahu, mida suurem osa inimestest puhkusest leida püüab. Ja väga nauditav on reisida nii, et sul on täiesti oma reisigraafik ja sina otsustad täielikult, kuidas ja mida oma reisipäevadega teed.

2. Jookse maratoni

Maratoniks treenimine nõuab röögatult pühendumist ja seda on igapäevaellu märksa kergem suruda, kui oled veel vallaline. Partneri jaoks oleks väga tüütu, kui sul kell 6 hommikul äratuskell heliseb või kui sa pead toituma vaid kindlatest asjadest.

3. Eksperimenteeri habeme ja vuntsidega

Oled alati tundnud uudishimu, et kuidas kerge vunts sulle sobiks. Või lausa ehe Gandalfi habe? Poissmeheelu on parim aeg katsetamiseks, ilma et keegi sinu kallal näägutaks. Kui ei sobi, siis võtad žileti ja kogu lugu.

4. Tuuluta oma riidekappi

Kui oled keskkooliajast saadik kõik riided samast kohast ostnud, siis ehk on aeg uuendusteks. Su garderoob võiks koos sinuga küpsemaks muutuda. Praegu on sul kapis veel piisavalt ruumi.

5. Paku loomadele hoiukodu

Esiteks aitad nii päästa varjupaika sattunud loomade elu ja teiseks pakuvad nemad sulle natuke seltsi. Loomade eest hoolitsemine lisab ka su poissmeheellu natuke korda ja vastutustunnet. Lisaks näeb vastav märge su tutvumisportaali profiilis hea välja.

Foto: Pixabay

6. Õpi kokakunsti

Ise kokkamine on odavam ja tervislikum kui valmistoidu ostmine. Kui elad üksi, ei tõmba keegi ka nina krimpsu, kui õhinas toidu ära kõrvetad.

7. Hakka veinidegusteerijaks

Kui oskad ära tunda häid ja halbu valgeid, punaseid ja roosasid veine, siis on sul sellest endal kasu ja ka kõigil, kellele külla satud. Kellelegi hea pudeli veini kinkimine võib sinu kasuks töötada nii sotsiaalsel, romantilisel kui ka isegi professionaalsel tasandil.

8. Pruuli omaenda õlu

Iga õllesõber on sellele mõelnud. Pruulimiskomplekte on internet täis ja üksi elades võid õlut kääritada kasvõi magamistoas.

9. Õpi pilli mängima

Enda loomingulist poolt on eriti hea arendada, kui sinu valenootide pärast keegi kõrvatroppe ei pea kandma.

10. Semmi ringi

Tutvumissaidid ja –äpid aitavad laiendada su sotsiaalset horisonti. See meri on rohkem kalu täis kui kunagi varem ja miks mitte seda ära kasutada. Ka halb kohting võib olla hea kogemus – nii saad rohkem selgust, millist inimest sa päriselt oma ellu otsid.