Tänapäeval ei pruugi üksiolemine olla kurb juhus, vaid teadlik valikFoto: Pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
20. august 2018, 11:31

Oled pidupäeval üksi? Võibolla on see sinu tähemärgile just sobiv! (1)

Mõned inimesed ei naudi vallalisust. Öeldakse, et suhtes olemine annab tervikliku tunde ning kaaslase lähedus on midagi muud kui üksi olemine. YourTango kirjutab, et kui uskuda horoskoopidesse, siis mõnele tähemärgile sobib üksi olemine hoopis paremini, kui püsisuhe. Loe, kas ka sina kuulud nende tähemärkide hulka!

Kaljukits

Praktilisus on Kaljukitse jaoks mugavustsoon ning kas inimene peab tingimata enda mugavustsooni piire suhtesse astumisega nihutama? Kaljukits võib jätkata nimekirjadega tegemisega ning võtta ette just neid asju, mis talle endale kõige paremini istuvad ja praktilist otstarvet täidavad.

Veevalaja

Suhetega kaasnevad tunded ja kellel nende jaoks aega on. Veevalaja tahab korda saata suuri asju ning suhe võib siinkohal segavaks saada. Kui sa oled vallaline, saad mängida suurte ideedega ning jätta suhtega kaasnevad tüütud mured ohutusse kaugusse. Lisaks ei pea sa pidevalt oma pühendumust tõestama. Asi pole selles, et sa ei hooliks, sinu eesmärgid on lihtsalt suuremad kui püsisuhe. 

Kalad

Kui sa oled suhtes, siis sa muudkui annad, annad ja annad. On imetlusväärne, et sa oled nii isetu, kuid pead ka endasse investeerima. Vii ennast üksi deidile või osta endale karp peeneid šokolaadikomme. Sa peaksid end ise kohtlema nii, nagu sa tahad, et sind koheldaks. Peaksid võtma aega iseendale: miks mitte kohtuda vanade sõpradega või minna uuesti kooli?

Jäär

Jäär on küllaltki võistlushimuline ning tema jaoks on ka suhted sageli väljakutsed. Selle asemel, et pühenduda ühele pikale püsisuhtele, meeldib Jäärale vaadata, kui mitu telefoninumbrit ta ühe metsiku peoöö jooksul saab. Jäär võtab asju mänguliselt, talle meeldib tundmatuga flirtimine rohkem kui partneriga kodus istumine.

Sõnn

Sõnn peaks keskenduma eelkõige iseendale. Sa ei pea kellegagi kompromissi otsima, lihtsalt tee, mida su hing ihkab. Milleks kulutada energiat asjatutele vaidlustele?  

Kaksikud

Kas su eks kritiseeris sind seetõttu, et sa käisid liiga palju väljas? Sa võid välja minna, millal sa tahad ja kellega sa tahad. Lase enda suhtlejahing vabaks ning lõpeta kodukana mängimine - sa ei ole selleks loodud. 

Vähk

Sa oled rohkem, kui inimesed oskavad arvata. Sa ei pea laskma kellelgi end välja viia. Kui sa tahad kodus Netflixi vaadata või riidekappi koristada, siis see on sinu otsus. See ei tähenda, et sa oled igav või halb suhtleja. Sa lihtsalt ei vaja nii palju aega teiste inimestega koos. Omaette olemine on okei.

Lõvi

Ära luiska endale, sa armastad rambivalgust. Kui sa oled vallaline, meeldib sulle üle kõige teiste tähelepanu nautida. Naudi seda imetlust ja ära tunne mingit kahetsust.   

Neitsi

Tavaliselt, kui sul mõni suhe lõpeb, rõõmustad sa selle üle, et keegi su asju enam segamini ei aja ning su elus valitseb taas kord. Perfektsionistlikud Neitsid naudivad oma kodus peremeheks olemist. Neile meeldib asju täpselt paigale sättida ja segadust külvav partner ei pruugi siinkohal just abiks olla.

Kaalud  

Kaaludele ei meeldi vastasseisud. Üksi olles ei tule neid nii palju ette. Kas sa vaidlesid enda eksiga selle üle, kumba pidi vetsupaberi rull hoidikusse käib? Nüüd oled sa sellest pingest vaba. Pane rull mispidi tahes ja mine vaata mõnda head vana filmi.

Ambur

Amburile meeldib reisida ja partner võib seejuures segavakas faktoriks osutuda. Kellele meeldiks kuulata lakkamatut targutamist teemal "miks sa just sellise hosteli valisid" või "miks sa just sinna tahad reisida"? Kui Ambur on vaba, saab ta pingeteta reisida, peatuda just seal, kus ta tahab ning miks mitte ka mõne võhivõõraga flirtida.

Skorpion

Skorpionil võib olla raskusi arusaamisega, kas tema parim sõber on tõesti tema parim sõber või midagi enamat. Kui Skorpion on kindlalt vallaline, ei pea ta selliste asjade üle pead murdma ning saab rahulikult enda tööle ja hobidele keskenduda.