Andres ja Kaie HerkelFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
15. august 2018, 11:52

Kaie Herkel: mõistan teie uudishimu, kuid ei vestle sel teemal (73)

Andres Herkel saab koos rahvasaadik Külliki Kübarsepaga lapse. Herkel kinnitas, et tegemist pole afääri, vaid teadliku otsusega. Millal aga suhted abikaasa Kaiega halvaks läksid, kumbki osapool ei kommenteeri.

Õhtuleht püüdis Andres Herkeli abikaasat telefoni teel tabada. Kõnele vastates andis naine vaid napi vastuse: "Ma juba aiman, mida te küsite ja ma mõistan teie uudishimu, kuid ma ei vestle teiega. Nii et uudishimutsege edasi!" sõnas Kaie Herkel ning lõpetas kõne.

Kaie (58) ja Andres Herkel (56) abiellusid 24. juunil 1983. aastal Võrumaal.  Abielus on paar olnud 35 aastat ning neil on üks poeg, teismeline Henrik Hannes.

Kuus aastat tagasi andis paar ka intervjuu ajakirjale Eesti Naine, kus räägiti soovist vananeda ühiselt. "Minu meelest on nii ilus koos vananeda. Mõnusalt ja rahulikult," ütles Kaie toona, mille peale Andres viitas, et suhte värskuse säilitamiseks on vaja tööd ja vaeva näha, mitte ära muganduda.

Samuti viitas Andres toona kindlameelselt, et armastus muutub ajas. "Eks selle aja jooksul on meiegi elus olnud kõik loogilised etapid – elu enne last, siis pärast seda, koos kasvamine… Inimesed ju muutuvad ja ega tundedki paigal püsi," ütles ta.

Toonast intervjuud loe täispikkuses siit.