Suhted

TA EI ARMU SINUSSE IIALGI: 7 ohumärki, millega mees end reedab (4)

LISA KOMMENTAAR

16. august 2018, 07:51
Armumisega pole siin midagi pistmist. Armumise näeb pilgust ära.13. august 2018, 15:31
Aga kirjeldatul võivad hoopiski muud põhjused olla.
No kui13. august 2018, 08:06
tahad ke.ppi saada, siis sellisega pole vaja suheldagi, sest muud eesmärki teil pole ja miks raiskate aega tegelasega, kes sinust väljagi ei tee, selleks pole vaja mingeid märke otsidagi.
Panin tähele,et mu mehel ei ole viimastel aegadel kohe üldse ei romantikat ega aega koos veetmises!12. august 2018, 02:26
Tundub et see mees,kellega ma abiellusin ei ole seltskondlik.Talle meeldib pigem oma elu rohkem maha magada,aeg raisata,mökutab mingite tühiste asjadega mis tunduvad täiesti mõtetud olema.Ja mida ma olen veel tähele pannud,et ta krahmab endale asju.Mis oleksid ka mulle vajalikud.Ta ükskord uhkustas,et mulle ja tema emale ei ole uut madratsit vaja.Ainult temale ! No saate aru. Kuidas sa ütled oma naisele õelaid sõnu. Ise tahtis,et keegi oleks temaga koos kuni elu päevade lõpuni.Selle aasta jaanuari esimesel neljapäeval 4.kuupäeval 2018 ütles ta mulle nii.Kella aeg oli 17:50." Kui ma õigeaegselt ravi ei saa,siis oodaku mind ees haud".Mis ta veel on öelnud. Oli 7.september 2009.aasta esmaspäev ,siis oli kell saamas 9:05 minutit. Nii ! Keegi küsis minu käest,kas sul on tööleping olemas või valmis vormitud.Mina vastasin,et veel ei ole,alles hakkan vormistama.Ta saatis mu teiste juures olekul pikalt "perse".Kõik jäid teda suu ammuli vaatama."Mida kuradit sa ütlesid,nii ei ole ilus teisele öelda.Oi raibe,me viskame su siit kohe välja". Öeldi talle nii.Tal on see viga ka et ta vaatab võõraid naisi.Tunnistas oma emmele kogemata ülesse.See juhtus pärast mingit kontserdit,mis toimus 3.augustil. Kell oli saanud 21:53.Ämm küsis nii:" Misasja,sa vaatad võõraid naisi".Mees ütles nii: Sa ei oska mu mõtteid lugeda.Mis mõtteid,kas sa kere peale ei taha saada,ise oled veel abielus.No vot siis !