Foto: Planet Photos/Scanpix
Treenimine
8. august 2018, 11:58

TREENI NAGU RAMBO: kuidas hoiab vormi 71-aastane Sylvester Stallone? (1)

Kui vaadata soliidses eas märulistaari Sylvester Stallone’i viimaseid Instagrami sissekandeid, siis pole kahtlust: „Rambo V“ tuleb. Või kui asi polegi selles, siis igatahes loob vanameister jätkuvalt kõva trenni tehes ühemehearmeed, kirjutab Maxim.

Stallone on postitanud foto endast haamrit vibutamas (ehk on tema uus Thor?) ja kutsunud pildiallkirjas oma Hollywoodi kaasnäitlejaid mitte olema pehmod, vaid nautima trenni tegemist.

„Kõik need kuulsused, kes räägivad kui KÕVASTI nad trenni teevad ja kui vara nad peavad selleks ärkama ja mida kõike nad peavad ohverdama. Kamoon, daamid ja härrad, YO, see on IMELINE privileeg! ANDKE HAGU!“

Stallone jaoks pole treenimine midagi uut ja kogu tema Insta konto on pungil täis inspireerivaid videosid ja fotosid meestele ükskõik millises vanuses.

„Rambo V“ peaks kõlakate kohaselt jõudma kinno järgmisel aastal ja seal näeb, kuidas Vietnami sõja veteranist saab lahingu Mehhiko narkokartelli vastu ühe-mehe tapamasin.

Aga enne kui John J. Rambo tuleb oma „Viimase verega“, näeb Stallone’i Rocky Balboana filmis „Creed II“

Mis puutub Stallone’i trenni, siis ei paista ta jõusaalis eriline kangimees olevat, vaid harrastavat näiteks erinevaid kehatõsteid ja kasutavat jõutrenažööre.

Burn baby burn! Fantastic machine! @synergyfitnessequipment #creed2 #mgm

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on