Foto: Triin Maasik
Inimesed
10. august 2018, 16:43

Ingrid Peek: raadio on parim suvine kaaslane

Vikerraadio peatoimetaja Ingrid Peek rääkis Naistelehele oma suvest ja soovitustest, mida meie lugejatelgi proovida tasuks!

«Aplausi vääriv elamus on minu jaoks meie tänavune suvi ja kodumaa loodus. Mul õnnestus juulikuus looduses puhata – see ongi minu selle suve seni ülim elamus," pajatab Peek oma suvest.

"Päikeseline ja soe ilm meenutab õnnelikke lapsepõlvesuvesid Pääsküla mändide all ja maal Palukülas. Ei ole ju väga tüüpiline, et saame suveõhtutel ja öödel olla ilma soojendavate vammusteta, vabalt ja kergelt, paljajalu," räägib Peek ja lisab: "Ma ei mäletagi suve, mil oleksin nii palju supelnud meres ja ujunud järvedes-tiikides."

"Maailm ümberringi on värviline! Praegu on aeg päikese soojust ja looduse ilu endasse ahmida, et kaamose ajal oleks süda soe. Samuti võiks mõnusalt aias, võrkkiiges või samblal pikutades Vikerraadio suvesaateid kuulata. Eriti soovitan Taavi Libe 1990ndate muusikaelust pajatavat ajarännakut "Aeg peatub" ning Peeter Helme ja Urmas Vadi vaimukat ning lahedat minisarja "Suvemütoloogia". Need toovad kindlasti naeratuse näole."