Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
3. august 2018, 10:54

NAISELE NAUDINGUT: 7 sekspoosi, mis õrnema soo esindajatele kõige rohkem meeldivad (2)

Arvad, et naised naudivad kõige rohkem mingit sellist joogastiilis ühet, kus mõlemad partnerid seisavad pea peal ja neil on üks jalg kaela taga? Eksid. AskMen küsitles täiskasvanute meelelahutustööstuses töötavaid naisi ja seksieksperte ning selgus, et hoopiski vana hea misjonäripoos meeldib naistele enamasti kõige rohkem. Ehk: ära raiska energiat ja aega mingite pööraste asendite katsetamisele, vaid kasuta ajatuid klassikuid ehk alltoodud seitset poosi, mida naised kõige rohkem armastavad ja naudivad. 

1. Misjonäripoos

Üks popimaid asendeid põhjusega: see toob tulemusi! Intiimne ja lähedane asend, seksijad saavad teineteisele otsa vaadata ja naise kliitor saab stimulatsiooni. Naised räägivad ka seda, et nii on nende keha orgasmiks tarvilikus lõdvestunud asendis ja lisaks on neil võimalik kontrollida oma vaagna asendit ja sättida see just õige nurga alla suure O-ni jõudmiseks.

2. Misjonäri variatsioon: jalad rinnal

Mees ei lama sisenedes naise rinnal, vaid hoiab tolle põlvest kõverdatud jalgu vastu rindu. Nii stimuleeritakse naise kliitorit, aga ühtlasi saab ta natuke rohkem oma puusi liigutada ja partnerit kontrollida. Mehed tunnevad, et surve on tihkem, ligipääs sügavamale ja ühtlasi on seksikat partnerit ka paremini näha.

3. Koerapoos 1: lusikariit

Naine on kõhuli voodil (või muul pinnal), jalad kergelt laiali. Mees on sisenedes kõhuli tema peal, jalad kahel pool naist.  

Mehed armastavad koerapoosi, aga kõik naised mitte tingimata. Sellises modifitseeritud koerapoosis aga on hõõrdumine tavalisest suurem ja naise kliitorile rakendatakse sisuliselt kahepoolset stimulatsiooni.

4. Koerapoos 2: padi kõhu all

Kui naise jaoks on eelmine lusikate stiilis koerapoos veidi liiga ahistav, siis võib proovida padja asetamist kubeme alla. Ühtlasi pääseb mees nii sügavamale ja naine on ideaalses asendis G-punkti stimuleerimiseks.

5. Koerapoos 3: lame koerapoos

Naine on kõhuli ja mees kätekõverduste asendis tema peal. Nii rakendub surve naise alaseljale, mis on erogeenne tsoon. Ka stimuleeritakse nii G-punkti.

6. Naine peal

Naisel on kontroll kiiruse ja sisenemise sügavuse üle, lisaks saab ta vänderdada oma puusi täpselt nii nagu talle endale orgasmi saavutamiseks vaja. Reeglina kestavad mehed – ehkki vaade on ülihea – nii ka kauem.

7. Naine peal asendi variatsioon: tool

Mõned naised on eelmise ratsutamispoosi jaoks veidi liiga häbelikud, näiteks ei tunne end oma keha üle kindlalt. Sellisel juhul võiks proovida veidi lähemat asendit. Mees istub ja naine on tema süles. Nii saab ta endiselt teha soovitud puusaringe, aga ühtlasi olla mehele lähedal ja ka ei pea ta tundma ebamugavust näiteks oma hüplevate rindade üle, mis on tema arvates liiga suured/väiksed/rippuvad/püstised jne.