ERKI NOOL Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
4. august 2018, 15:35

Erki Nool: ma teen remonti lausa mitmes kohas

Värskest ajakirjast saad seekord lugeda tapeeditrendidest. Lisaks on meie kaanel võluv sisekujundaja Karola Tobro, kes kõigile tuntud saatest "Kodutunne". Sestap tuleb ka küsimus seekord remondivaldkonnast. Ja olümpiavõitja Erki Nool teeb tänavu remonti suisa mitmes kohas.

"Teen remonti küll – lausa mitmes kohas. Ühes majapidamises on vaja ette võtta vannituba, teises vedada elektrikaableid uute lampide jaoks, lisaks värvitööd. Eks iga kümne aasta tagant tuleb ikka remonttöid teha. Sel suvel on küll palav, aga tegelikult on see hea – mul jäid eelmisest aastast mõned õuetööd pooleli. Nüüd saan need ära teha, sest vihma ei saja. See aasta on ilma poolest mõnus. Ise saan hakkama viimistlustöödega: pahteldan, värvin, panen tapeeti ja põrandat. Olen ka plaatinud, aga seda ma enam ei tee. Täppistööd jäägu spetsialistidele – nemad teevad kiiremini ja kvaliteetsemalt." 

Mine sõpradega kontserdile!

Vasta samale küsimusele Naistelehe Facebooki-lehel ja osaled loosimises. Seekord on auhinnaks neli piletit ansambli Naised Köögis suvetuuri "Üks kõigi, kõik ühe eest" kontserdile 12. augustil 2018 Otepääl Villa Müllerbeckis.