Kristel AaslaidFoto: Robin Roots
Inimesed
2. august 2018, 15:34

Ohhoo! Kristel Aaslaid ehitas koos bändiga stuudio

Värskest ajakirjast saad seekord lugeda tapeeditrendidest. Lisaks on meie kaanel võluv sisekujundaja Karola Tobro, kes kõigile tuntud saatest "Kodutunne". Sestap tuleb ka küsimus seekord remondivaldkonnast. Laulja ja näitleja Kristel Aaslaid remonti ei pelga, aga sel suvel sellega ei tegele.

"Sel suvel me enda kodus remonti ei plaani, aga ostsime paar uut mööblitükki, et oleks asju kuhugi panna. Kodu ümber aga käib küll suur remont – majal tehakse fassaaditöid. Ilmselt tuleb natuke oma aknaid tihendada, sest ühest kohast kipub vihma sisse sadama. Kui fassaad tehtud, tuleb kogu ehitustolm akendelt maha rookida. Teen väga hea meelega remonti, kui mul teadjamad mehed kõrval. Teen ise kõike, millele jõud peale hakkab. Kunagi ehitasime koos bändiliikmetega endale stuudioruumi – siis sai kõike proovitud, alates müüriladumisest kuni põrandalaudadeni. Meil olid seintel paneelid ja panime kruvikohtadele koos sõbrannaga nööbid. Et oleks ilus. Kõike saab teha, ei kohku väga millegi ees. Tore on õppida."

Mine sõpradega kontserdile!

Vasta samale küsimusele Naistelehe Facebooki-lehel ja osaled loosimises. Seekord on auhinnaks neli piletit ansambli Naised Köögis suvetuuri "Üks kõigi, kõik ühe eest" kontserdile 12. augustil 2018 Otepääl Villa Müllerbeckis.

Ansambel Naised köögis Foto: Kerli Sosi