Foto: Erakogu
Inimesed
27. juuli 2018, 11:51

Evelyn Mikomägi: meie perele meeldib ekstreemsport

Naistelehe kaanel on seekord spordiajakirjanik Aet Süvari, kes räägib muu hulgas sellest, et olid ajad, kus teda sport ja selle jälgimine üldse ei huvitanud. Kas sina armastad telerist sporti vaadata ja millised alad on su lemmikud?

Ettevõtja Evelyn Mikomägi: "Mina vaatan telerist sporti väga vähe. Poja kõrvalt olen hakanud huvi tundma ekstreemspordi vastu, nii et vahel vaatame koos trikirataste võistlusi, olgu siis BMX või tõukeratas. Meile meeldib just ekstreem- ja tänavasport. Elame kaasa noortele tähtedele, nagu freestyle-suusataja Kelly Sildaru ja Eesti esitõukerattur Roomet Säälik. Sellised spordialad pakuvad meie peres rohkem huvi kui kergejõustik või murdmaasuusatamine."

"Äsja lõppenud jalgpalli MM läks meie peres samuti üsna rahulikult. Et pereisa on Rootsi taustaga, elasime loomulikult kaasa just rootslastele, aga kogu suurvõistlust me kindlasti ei jälginud. Tegelikult ei tahaks suvel üldse toas istuda ja telerit vaadata, eriti kui tegu on nii ilusa suvega kui tänavu. Kõige õigem oleks minna õue ja hoopis ise sportida."