Foto: PantherMedia/Scanpix
Ilu ja mood
20. juuli 2018, 16:00

Blondide juuste 10 suvekäsku!

 Mida suvel blondide juuste puhul kindlasti unustada ei tohiks!

1. Kasuta kord nädalas sügavpuhastavat šampooni. See eemaldab juustest merevee ja viimistlusvahendite jäägid. Tee tutvust hõbešampooniga.

2. Leia endale parabeenidest ja silikoonist vaba sügavniisutav palsam. Kasuta seda alati pärast pesu.

3. Hellita juukseid vahel õlide ja maskidega. Väga tõhusad on ka kookosõli, muna ja mesi.

4. Ära kisu märgi juukseid. Kui pead neid enne kuivamist kammima, tee seda väga ettevaatlikult. Kasuta laiade piidega kammi.

5. Väldi võimalusel sirgendamist ja föönitamist. Kui see võimalik pole, kasuta kindlasti kuumakaitset. Suvel on päike niigi juustele koormaks, seega on hea muu kuumusega tagasi hoida.

6. Armastad pikki juukseid? Punu magama minnes neisse paar patsi. Nii ei teki soovimatuid pusasid ja boonusena saad hommikuks pähe merineitsilained.

7. Kasuta juustel päikesekaitset ja kanna peakatet.

8. Kuigi juuksuriskäik on tõeline nauding, jäta suvel sisse pikemad vahed. Liiga sage värvimine kahjustab juukseid veelgi.

9. Värvimisest pausi tegemine ei vabasta korrapärasest juukseotste lõikusest. Blondid juuksed kipuvad olema õhemad ja seega lõhenevad ka juukseotsad kergemini.

10. Takused ja katkevad juuksed ei saa sageli koduhooldusest vajalikku abi. Siis nõuta salongist abi. Küsi juuksurilt näiteks populaarset Joico neljaastmelist intensiivhooldust. See muudab isegi kõige kurnatumad, kuivemad ja kahjustatumad juuksed taas kauniteks, terveteks ning vastupidavateks.