Foto: Alar Truu
Inimesed
11. juuli 2018, 17:00

Elina Nechayeva paljastab oma halva harjumuse

Sel nädalal kirjutab Naisteleht, kuidas suitsetamist maha jätta. Aga selle tõepoolest kahjuliku harjumuse kõrval leidub kindlasti igaühel mõni suurem või väiksem pahe, millest ta vabaneda sooviks. Ja laulja Elina Nechayeva pole samuti mingi erand!

"Minul oli selline halb harjumus, et lükkasin ebameeldivad kohustusi – olgu siis mingid keerulised telefonikõned, meilid või jutuajamised-tegevused – nii kaua edasi, kuni lõpuks kasvas see kuhi juba väga suureks. Eks see ole arusaadav, kellele siis meeldib ebameeldivate asjadega tegeleda," paljastab Elina Nechayeva.

"Aga siis võtsin endale ülesandeks, et iga nädal on mul kaks sellist päeva, kus ma kõigi niisuguste küsimustega tegelengi. Vahel, kui graafik on väga tihe, kujuneb nii, et jääb nädalas üks päev, aga ma kindlasti ei lase enam asjadel kuhjuda. Lõppude lõpuks on siis pärast hea kerge olla ja kogu aeg ei näri kohustused kuklas. Ja uhke tunne on ka, et saingi endast võitu!"

Vasta samale küsimusele Naistelehe Facebooki-lehel ja osaled loosimises. Seekord on auhinnaks Lirene nahka pinguldav ja taastav öökreem.