Foto: https://www.instagram.com/ioana_fit/
Ilu ja mood
5. juuli 2018, 13:20

PEENIKE PIHT, AGA IKKAGI SUUR KEHA? Naine, keda narriti jalgade pärast... (3)

Naist tabasid ootamatud mõnitused ja solvangud, kui ta jagas oma inspireerivat teekonda paremasse vormi ja kergemasse kaalu. Tegelikult takistas naisel keha saada proportsioonidesse hoopis haigus.

27-aastane Iona Chira nägi vaeva, et keha paremasse vormi saada, kuid avastas teekonna käigus, et tal on haigus nimega lümfödeem, vahendab The Sun.

Lapsena oli Iona Chira peenike, kuid ebatervislik toitumine ja vähe trenni - kaal muudkui kasvas! Nii kaalus ta lõpuks 102 kilo.

 

Current situation 😁 we workin’💪🏻

A post shared by Ioana Chira 🇷🇴👉🏼🇬🇧 (@ioana_fit) on

Personaaltreener ja muutunud toitumine oli see, mis aitas tal lisanduvatele kilodele piir panna.

Nii suutis ta aastaga mitme numbri võrra väiksematesse rõivastesse mahtuda, aga jalgadelt rasv ei kadunud.

Veel mõni tagasilöök elus ja aasta edasi - peagi paisus naine taas ja kaalus juba 114 kilo.

Seljavalud andsid märku, et aeg on oma elus muudatusi teha.  >Tantsutrenn ja jõusaal kuulusid taas vähemalt kolmel korral nädalas naise ellu. Ka tulemused ei jäänud tulemata!

Tänu järjepidavusele on ta kaalu saanud 76 kiloni, aga seda enam märkavad möödujad tema jalgu.

 

Curvy and proud 🙌🏻 📸@fireshone

A post shared by Ioana Chira 🇷🇴👉🏼🇬🇧 (@ioana_fit) on

Pere ja sõprade toetusel asus ta oma edusamme jagama sotsiaalmeedias, kus ta esiti šoki sai. Inimesed süüdistasid naist, et too on operatsioonidega piha nii peenikeseks lasknud teha. Paljud ei suutnud uskuda, et trenn on see, mis voolinud naise keskkoha nii saledaks, aga jätnud jalad endiselt suureks ja paiste.

Üks fänn soovitas naisel arstilt uurida, et ega tegu pole hoopis lümfödeemiga. Eelmisel aastal saigi Iona Chira kinnitust, et selle diagnoosi tõttu on ta jalad ihuga võrreldes palju suuremad.

Ometigi on ta oma teekonnal saanud palju tugevamaks - paljuksi ka just oma fännide abiga, kes teda sotsiaalmeedias jälgivad ja toetavad. Nii ei häiri teda enam mõnitamine ja seaks kutsumine. Ta on kiusajatest üle. Nagu ta on ka oma keha ja edusammude üle uhke!

Vaata SIIT ja SIIT!