Repinskite pesamuna Morgna valitsusesFoto: Facebook: Martin Repinski
Inimesed
2. juuli 2018, 12:45

OH KUI NUNNU! Repinskite pesamuna õpib valitsuses poliitikutööd (54)

Martin Repinski ning Siret Kotka-Repinski pesamuna Morgan saab tänu poliitikutest vanematele seigelda kohtades, kus teised temavanused ei satu. Uhke issi Martin jagas sotsiaalmeedias fotot sellest, kuidas tema pesamuna valitsuses istungite saalis tähtsal kohal istub ning spiikrihaamrit uudistab. 

Kommentaarides rahvas kiidab, et pisike õpib juba praegu tähtsat ametit ning värsket verd ongi Eesti poliitkasse vaja. 

Mullu kevadel abiellunud Martin Repinski ja Siret Kotka-Repinski tervitasid oma esiklast eelmise aasta oktoobris. Lapsele nime valmiseks tegid Repinskid suure eeltöö, kuid milline nimi lapsele pannakse, otsustati siiski talle otsa vaadates.

„Otsustasime, et ei vali enne mingit nime välja, kui talle otsa vaatame,“ rääkis Martin nimevaliku tagamaadest. „Tegime nimekirja, kus oli umbes 50 nime. Kui poeg sündis, vaatasime talle haiglas otsa ja otsustasime koos Siretiga üsna kiiresti, et Morgan sobib lapsele väga hästi," arvas mees, lisades, et nime osas oli vaid üks tingimus: see pidi algama m-tähega ja sisaldama r-tähte.

Repinskid jätkasid saadikutööd riigikogus juba 10 päeva pärast lapse sündi. Värske ema Siret rääkis toona, et tema soov on töö ja pereelu ühendada, sestap hakkab väike Morgan olema ema kõrval riigikogus.

„Fraktsiooni liikmed on väga toetavad. Ma tänan neid selle eest ja usun, et me pere saab kenasti riigikogus koos hakkama,“ ütles ta. 

Tundub, et Morgan tunneb tõepoolest poliitikute töövahendite vastu huvi, Martin on varasemalt postitanud pildi ka sellest, kuidas Morgan tema tööportfelli uurib.