Aet Süvari Foto: Tiit Blaat
Inimesed
28. juuni 2018, 17:00

Aet Süvari: pöörased tätoveeringud sobivad ehk mõnele rokkstaarile

Selle nädala Naistelehest saad lugeda, millist elu elab tätoveerimiskunstnik Mico Goldobin. Kui lahkelt lubaks sina kellegi nõela ja tindiga oma naha kallale?

"Mina ei laseks endale tätoveeringut teha mitte kunagi ja mitte mingil juhul. No milleks? Muidugi on igaühel õigus endaga teha, mida ta heaks, ilusaks ja oluliseks peab, ja pole minul vaja nende valikuid arvustada. Ent ma ei kujuta ette, mis peaks minuga juhtuma, et ma kellegi nõela ja tindiga oma naha kallale laseks, et mõnd pilti või sõnumit igaveseks enda peale jäädvustada," on ETV spordireporter Aet Süvari veendunud.

"Pöörased tätoveeringud sobivad ehk mõnele rokkstaarile, kellel need efektselt mõjuvad. Mõtet suure armumise sees olles kallima nime nahale tätoveerida ei ole mul tulnud, aga üks ekstreemsus siiski oli – 12aastasena, kui olin hullult armunud, torkasin omale sõrme ja kirjutasin verega kallima nime tapeedile," meenutab Süvari.

"Olen lugenud neist, kes mingi mõtte ajel on selle otsuse teinud ja hiljem kahetsenud ning kel on tulnud läbi elada valulikke ja kalleid protseduure, et pildist lahti saada. Tätoveeringud pole lihtsalt minu maitse, olen sellise asja jaoks liiga konservatiivne inimene," lisab ta.