Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
18. juuni 2018, 15:21

KUUMAHOOD JA KUUM SEKS: eelmenopausis kirglik naine murdis armutult abielumehi (9)

Eelmenopaus tekitas naises uskumatu vajaduse seksida, mistõttu magatas ta meeletul hulgas abielumehi. Mõnes tekitab ehk kadedust, kuid naise jaoks muutus pidev iha juba hullumeelselt kurnavaks.

49-aastane Karin Jones lahutas 23 aastat kestnud abielu, kuid igavaks tema elu ei muutunud, sest menopaus tekitas naises meeletu vajaduse seksida, kirjutab The Sun.

Kui paljude naiste jaoks toob menopaus endaga vaid ebameeldivusi, siis Karin ei kurda kuumahoogude, tujukuse ega kaalutõusu üle.

Naise sõnul oli mõeldamatu, et ta poleks saanud seksi. Ta pidi kogema rahuldust suisa mitu korda päevas, et mitte minna hulluks.

Et menopaus võiks naise sugutungi tõsta, sellest ei olnud Karin varasemalt midagi kuulnud.

Selline muudatus ja vajadus võib osutuda õnnistuseks või tõeliseks koormaks. Kui sul on partner, kes on valmis iga päev kordi vahekorras olema, siis on kõik õnnelikud. Kui oled üksik või mees ei ole nii sageli seksiks valmis, siis on jama majas.

Karin oli just lahutanud ja leinad möödunud suhet, mistõttu ei olnudki ta uueks meheks oma elus valmis. Samuti võttis suure osa tema ajast poja kasvatamine. Keha kohustustega ei leppinud, vaid nõudis oma, mistõttu asus naine veebist kaaslasi otsima. 

Karini sõnul polnud mingit probleemi, et igaks päevaks Londonist omale mõni mees leida, kellega ööd nautida. Nii sattus ta voodisse paljude abielumeestega, kes abikaasat petsid. Oli ka neid, kes olid naiselt kodus loa saanud, et võõra naisega magada.

Kõige kogetu põhjal annab naine soovituse, et oma partneriga tuleks alati probleemidest voodielus rääkida, sest siis ei tule ebameeldivaid üllatusi.

Vaata SIIT!