Laura PõldvereFoto: Instagram/Laura Põldvere
Inimesed
14. juuni 2018, 14:18

Üks etapp seljataga: Laura Põldvere paneb ameti maha (9)

Lauljanna Laura Põldvere teatab sotsiaalmeedia vahendusel, et lahkub Eesti Jazzliidu esinaise ametikohalt. "Enne uut algust, olen tänulik selle eest, mis olnud", kirjutab Põldvere Instagramis.

"Olen juhtinud Eesti Jazziliitu kaks aastat, aga eile algas minu elus uus etapp. Palju tööd on tehtud ning olen nautinud seda väljakutset."

Põldvere jagab kiidusõnu enda kolleegidele Ivi Rausile ja Ramuel Tafenaule. "Armastan enda kolleege ja sõpru. Eesti jazz elab väga hästi ja olen õnnelik selle üle." 

"Jätkan jazziliidu meeskonnas ja olen väga õnnelik selle võimaluse üle, aga seekord uues ametis. Ei jõua ära oodata, millal alustan," jagab Laura uudist.

Eesti Jazzliit on mittetulundusühinguna tegutsev ühendus, mille eesmärgiks on Eesti jazzmuusika arendamine ja propageerimine nii kodu- kui välismaal. Ameerikas Bostoni Berklee muusikakolledžis ja Eesti muusikaakadeemias õppinud Laura alustas tööd liidu esinaisena 2016. aastal. 

Õhtulehele rääkis Põldvere, et esinaise ametikohalt lahkumine on seotud juriidiliste ettekirjutustega. "MTÜde seadus näeb ette, et iga kahe aasta tagant vahetatakse juhatus välja," selgitab Laura. "Eilsel koosolekul valiti välja uus juhatus, mille liige ka mina olen. Esimene koosolek uue juhatusega toimub juuli alguses. Üldkogu valib juhatuse ning juhatus omakorda uue juhi. Liidu etteotsa võib saada uus inimene. Seda saame teada juuli alguses."