KÖÖGIST VÄLJAS: "Köögis me tõesti alustasime ja meil polnud üldse plaani kontserte andma hakata. Praegu peame vaatama, et oma suve esinemistega liiga kinni ei pane."Foto: Kerli Sosi
Inimesed
13. juuni 2018, 12:02

Naised Köögis meesfännidest puudust ei tunne: võib-olla tuleb ka aasta isa laul!

Naised Köögis ehk Kristiina Ehin, Katrin Laidre, Sofia Joons ja Kairi Leivo ei laula enam ammu kodus pliidi kõrval. Kunagi oma lõbuks lõõritanud daamid on tuntud üle kogu Eesti. Proovid toimuvad siiski sageli koduses miljöös, ümberringi lapsed-loomad. "Tüüpiline meie proov."

Naised köögis ehk Kristiina Ehin, Katrin Laidre, Sofia Joons ja Kairi Leivo ei laula enam ammu kodus pliidi kõrval. Kunagi oma lõbuks lõõritanud daamid on tuntud üle kogu Eesti. Proovid toimuvad siiski sageli koduses miljöös, ümberringi lapsed-loomad. "Tüüpiline meie proov."

Kes teist tavaliselt proovi juhib ja bändiasju otsustab?

Katrin: Meil on väga demokraatlik bänd. Kui kellelegi tundub, et midagi ei sobi, võib ta seda julgesti öelda. Ei pea viisakusest vait olema. Siis arutame alati, kuidas võiks olla, ja teeme ettepanekuid, mida veel proovida.

Kristiina: Putineid me ei salli, keelan-käsen-poon-ja-lasen-tüüpe. Ükskord tuli meie kontserdile inimene, kes meie bändi üldse ei tundnud. Juhtus nii, et ta võttis mu pärast esinemist auto peale ja rääkisime sõidu ajal juttu. Ta avaldas arvamust, et meie bändis on hierarhia täiesti paigas ja seda on kaugelt näha. Et meil on juht, kes otsustab – ja meie teeme. 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99