Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. juuni 2018, 18:00

SEKSUAALENERGIAST PAKATAV: need neli sodiaagimärki on tõeliselt domineerivad (3)

Mõni meist eelistab seksis olla järgija ja see, kes pigeb laseb kaaslasel algatada ja juhtida. Mõni partner on voodis aga nii domineeriv, et ei unune kunagi. 

Kui sa usud tähemärkidesse ja jälgid horoskoopi, siis peaksid ka aimama, et kes võivad olla need neli sodiaagimärki, kes voodis domineerida armastavad, kirjutab portaal Relationship Rules.

Need neli seksuaalenergiast pakatavat ja julget on...

JÄÄR

Jäär on sageli väga võistlushimuline. Väljakutsed ja head saavutused - need iseloomustavad teda hästi. Ta tahab olla kiire ja saavutada. Ja kogu see kupatus avaldub ka magamistoas.

Ta on seksis agressiivne ja mõnikord suisa karm. Ta on voodis ka uskumatult nõudlik. Veidrad ja keerulised poosid pole tema jaoks midagi erakordset.

Ja vaikselt Jäär voodis ei ole - ikka lärmakas ja häälekas. Ja sa ei saa mitte midagi selel vastu teha!

LÕVI

Elu on Lõvi tõeline juht, kes ta inimesi juhtida. Nad on head organiseerijad ja suhtlejad. Siit ka põhjus, miks ta tahab voodis saavutada kontrolli.

Nad on enesekindlad ja ei ole kahtlejad. Lõvi jätab partnerile alati mulje, et teab, mida teeb. Seks Lõviga on alati põnev.

Samas soovib Lõvi ka midagi vastu. Ta ütleb sulle täpselt, mida ta tahab ja kireöölt ootab, et jääda rahule.

NEITSI

Neitsi võib mõjuda paraja üllatusena, sest temalt ehk ei ootaks voodis domineerimist. Seda põhjusel, et igapäevaselt on nad pigem passiivsed.

Kui sul avaneb võimalus temaga voodisse heita, siis avastad, et temas on ka teine pool peidus.

Nad on seksis lahked ja tahavad partnerile rahuldust pakkuda. Intuitiivselt on nad osavad ka partneri soove aimama. Kust silitada, kust puudutada. Ja kuna seda kõike teha. Neitsi partneritel on alati seksis lõbus ja põnev.

SKORPION

Skorpionist lihtsalt õhkub kirge ja emotsioone. Neil on seksis väga kindlad eesmärgid. Ja nende eesmärkide saavutamisel nad end segada ei lase.

Skorpion tahab anda endast kõik, et seks oleks unustamatu kogemus. Nad võivad olla voodis lahked ja hellad. Ta tahab pakkuda partnerile rahuldust.

Kirge lisab juurde ka nende spontaansus. Ära üllatu, kui Skorpion võtab appi lelud ja teised abivahendid, et kogemust rikastada.