Martin RepinskiFoto: Teet Malsroos
Inimesed
8. juuni 2018, 15:07

Kõrghariduseta Martin Repinski on rekordkiirusel bakalaureusekraadi tegemas (60)

Kitsefarmer Martin Repinski viimased aastad on olnud täis palju põnevust. Mees sai kätt proovida maaeluministrina, kuid pidi kiirelt skandaalide tõttu tagasi astuma. Lisaks sai ta eelmise aasta oktoobris esiklapse abikaasa Siret Kotka-Repinskiga. Kõige selle kõrvalt on Repinski suutnud veel omandada ka kõrgharidust ning ongi nüüd Mainori ettevõtluskõrgkoolis finantsärijuhtimise eriala nominaalajast kiiremini lõpetamas. 

Kitsefarmer Martin Repinski viimased aastad olnud täis palju põnevust. Mees sai kätt proovida maaeluministrina, kuid pidi kiirelt skandaalide tõttu tagasi astuma. Lisaks sai mees eelmise aasta oktoobris esiklapse. Kõige selle kõrvalt on Repinski suutnud veel omandada ka kõrgharidust ning ongi nüüd Mainori ettevõtluskõrgkoolis finantsärijuhtimise eriala nominaalajast kiiremini lõpetamas. 

Kui kõik plaanipäraselt läheb, lõpetab Repinski kolm aastat kestva bakalauereuseõppe kahe ja poole aastaga. Poliitiku sõnul oli kõrghariduse omandamine tema agendas juba ammu kirjas. “Kuna ma tegelen ettevõtlusega ja plaan on sellega ka tulevikus jätkata ja tegeleda,” põhjendab ta.  

2012. aastal Konju kitsefarmi omanikuks saanud Repinski tunnistab, et kuna ta ettevõtlusega juba varasemalt tegeles, arvas ta algselt, et ehk ei olegi vaja õppima minna. 

“Alguses arvasin, et praktika on tegelikult tähtsam ja kogu see teoreetiline osa ja see, mida koolis õpetatakse, pole mul vaja. Ilmselt jäi mul selline mõte külge koolist, kus õpetati aineid, mida elus võib-olla eriti vaja polegi,” nendib ta. 

Edasi lugemiseks: