Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
9. juuni 2018, 09:37

Mehed on kehvemad andestajad (20)

Briti statistikaameti andmetel on mehed altimad naise truudusetuse pärast abielu lahutama, kui naised mehe abielurikkumise pärast.

Naiste arv, kes annavad mehe salasuhte tõttu sisse lahutusavalduse, on võrreldes aastaga 1996 langenud 43 protsenti. Samal ajal soovib naise reeturlikkusele viidates lahutust kolmandiku võrra rohkem mehi kui paarkümmend aastat tagasi, vahendab Independent.

Vandeadvokaat Ellen Walker nendib, et naised püüavad suurema tõenäosusega probleemset abielu lappida ja partnerile kõrvalsuhte andestada.

Advokaadibüroo Hall Brown Family Law küsitlus näitas, et peaaegu kolmandik lahutusi leiab aset pärast seda, kui üks abikaasa on teisele tema tembud – olgu need siis seotud kas petmise, rahakasutuse varjamise või sõltuvustega – küll esmalt andeks andnud, kuid lõpuks osutub kaaslase süükoorem tema silmis siiski liiga suureks.

Kannatus võib katkeda näiteks selle peale, kui tuttavad teise afääre pidevalt nina alla hõõruvad, või kui tuleb ilmsiks, et too pole siiski kõiki patte üles tunnistanud.