Raivo Kiisler kaksikutest missikandidaatidega 2007. aastal.Foto: ARNO SAAR
Inimesed
6. juuni 2018, 16:08

Missi-issi Raivo Kiisler Miss Ameerika konkursi muudatustest: kas nüüd ronivad lavale paksud prillidega naised? (32)

97 aastat toimunud missivõistlust Miss Ameerika ootavad ees suured muutused: ahistamisskaandaalide ja #MeToo liikumise valguses kaotati missivõistlusel bikiinivoor ning õhtukleidi kandmise kohustus. Edaspidi huvitab kohtunikke vaid see, mida missikandidaadid räägivad ning millised on nende eesmärgid ja saavutused. Missi-issi Raivo Kiisler peab muudatusi absurdseteks. „Minu meelest inimese sisemist ilu saab vaadata alles pärast surma, kui teda lahatakse!“ naerab ta.

97 aastat toimunud missivõistlus Miss Ameerika on enda võistlusse toonud suuri muudatusi: ahistamisskaandaalide ja #MeToo liikumise valguses kaotati missivõistlusel bikiinivoor ning õhtukleidi kandmise kohustus. Edaspidi huvitab kohtunikke vaid see, mida missikandidaadid räägivad ning millised on nende eesmärgid ja saavutused. Missi-issi Raivo Kiisler peab Miss Ameerika võistluse muudatusi absurdseteks. „Minu meelest inimese sisemist ilu saab vaadata alles pärast surma, kui teda lahatakse!“ naerab ta.

„See on absurd, millega seal tegelema hakatakse. Aga kes maksab, tellib ka muusika ja igasuguseid hulluseid võib ju välja mõelda,“ nendib missispetsialist.

Edasi lugemiseks: