Foto: Triin Maasik
Õhtulehe horoskoobid
5. juuni 2018, 16:43

OLED ÜLEMÕTLEJA? Vaata, millist soovitust jagab Maris Saar Naistelehe lugejatega!

Eestlaste poolt hinnatud ja tele-eetris tuntust kogunud hüpnoterapeut Maris Saar jagab Naistelehe fännidega üht väga olulist ja vajalikku oskust, mida me kõik saame endas arendada.

Maris on õppinud hüpnoteraapiat Inglismaal, kuid täiendab ennast ka praegu pidevalt. Nii soovitab ta endaga pidevalt tegeleda ka meie lugejatel.

"Uurin, katsetan, loen. Võtan psühholoogiakursusi, sest inimhinge lugemine ja mõistmine ongi ju hüpnoteraapias tegelikult kõige olulisem. Hüpnoosi viimine on üksnes abivahend," selgitab Maris, et õpib pidevalt midagi uut juurde.

Lisaks teeb ta palju praktilisi harjutusi, mis aitavad ümbritsevast välja lülituda ja oma sisetunnet kuulata.

Ühe soovituse jagab naine ka Naistelehe lugejale: "Igal õhtul, kui kõik toimetused on tehtud, mine sooja duši alla ja seejärel pühi saabuvaks uneajaks pea mõtetest puhtaks. Keskendu hingamisele, kuula enda sisemust. Muidugi tundub see alguses võimatu, aga proovi mitu õhtut järjest. Seejärel soovitan luua enda sisse mõtte ja tunde, mida soovid järgmisel päeval kogeda. Alusta väikestest asjadest. Nii saad hakata iseennast järjest rohkem usaldama."

undefined Foto: Triin Maasik

Maris kinnitab oma kogemusest, et järjekindlus viib kindlasti sihile – tema ise oli kunagi kõva ülemõtleja. Kui aga tekib olukord, et ta vastuseid enda seest ise kätte ei leia, palub Siimu appi. Selguse mõttes lisab Maris, et see pole sugugi tavatu, kui hüpnoterapeudid üksteise juures seanssidel käivad.

"Me kõik oleme lihast ja luust inimesed, kes vahel abi vajavad. Muidugi saab ka iseennast hüpnoosiseisundisse viia ja probleemide algpõhjuseid otsida, aga teine leiab vahel selle juurika kiiremini üles."

Marise elust ja tegemistest saad rohkem lugeda juba homme ilmuvast Naistelehest. Ja usu - on, mida oodata!!!