Seina värvimineFoto: Daisy Lappard
Mitmesugust
31. mai 2018, 14:01

Sinine või pruun? Kui kahtled, võta abiks remondihoroskoop!

Tahaksid teha kodus väikese värskenduskuuri, kuid häid mõtteid napib? Võta appi värvihoroskoop ja võid avastada, et sinu tähtkujule sobivad toonid võivad anda elamisele hoopis uue hingamise.

Jäär

Tegutseja ja rahutu Jäär armastab väljakutseid, on võitleja ning väga dünaamiline isiksus. Tulemärgina tõmbab teda magnetina punaste toonide poole nii riietuses kui ka kodusisustuses. Erkpunane, sügav ja tummine oranž ning kollane tekitavad Jääras väga koduse tunde.

Sõnn

Maamärgis tegutsev Sõnn armastab loodust. Eesmärgipärane, kannatlik ja mugavusse panustav märk tunneb end hästi, kui teda ümbritseb maine roheline ning pruunid ja valged toonid. Sõnni loomingulist külge ja keskendumisvõimet toidab hästi aga näpuotsatäis roosat.

Kaksikud

Uudishimulik, nutikas ja pidevas liikumises Kaksik armastab kodus õhku ning tühje seinu. Interjööri punub ta tavaliselt vaid sutsuke mustreid või värvilisi detaile. Laimiroheline padjakate ja vaas peegeldavad hästi tema sisemist rahutust, nagu ka kuskilt vilksatav tilgake oranži või kanaarilinnukollast.

Vähk

Vähk on koduarmastaja, keda juhib külm ja kauge Kuu. Viimane mõjutab ka toonide valikut, mida Vähi kodust leiab: valge, hall, pastellid. Magamistoa võiks uut pelgav, kuid hooliv, tugev ja tundlik Vähk dekoreerida violetsetes toonides, millel on tema natuurile rahustav mõju.

Lõvi

Päikeselaps Lõvi on uhke, väljendusrikas, kirglik ja riskialdis. Selliseks armastab ta kodugi luua. Tulemärk tunneb end hästi ümbritsetuna suvevärvidest, nagu kuldne, punane, päevalillekollane, merevaigutoonid ning türkiis. Lõvi kuninglikkust toetab sügav dramaatiline lilla.

Neitsi

Korrektne, punktuaalne, perfektsionist – nii tunneme Neitsit. Pole siis ime, et toone valides jääb ta kindlaks jäisele heledale sinisele, mis sobib kokku kõigega, on minimalistlik ja lihtne. Tume indigosinine, neutraalsed toonid ja geomeetrilised mustrid sobivad tema korraarmastusega hästi.

Kaalud

Ilulooja Veenuse valitsuse all olevad Kaalud armastavad stiilset kodu kaunite nipsasjakestega. Dekadentlik ja pehme kahvaturoosa, lavendlililla, beebisinine või hall oma elegantsuses on seal toonidest kindlasti esindatud. Tumeroheline hoiab Kaaludel jalad maas!

Skorpion

Skorpionil on kaks erilist armastust: must ja punane. Kuigi tema kodu pilgupüüdja ongi sageli just musta värvi sein, hindab see sensuaalne, müstiline ja intensiivne tähemärk kahe lemmiktooni kõrval ka rikkalikku pruuni või tumeroosat.

Ambur

Reisimist armastava Amburi kodu peegeldab igatsust rännuvabaduse järele. Sportlik, pidevas otsimises, tark ja aus Ambur ümbritseb end violetse, kuningliku sinise, punase või oranžiga ehk rahutute toonidega nagu ta isegi. Piisake värsket laimirohelist muudab teda õnnelikumaks!

Kaljukits

Kaljukits on töökas ja sihikindel, vastutustundlik ning armastab traditsioone ja pärandit. Maised ja loodusest inspireeritud toonid, nagu meresinine, roheline, valge ja hall, pehmendavad tema tugevat enesekontrollivajadust, lastes meelel puhata ning rahuneda.

Veevalaja

Uuenduslik ja avatud Veevalaja on disainigurude lemmik, sest armastab modernset ja veidi futuristlikku tulevikudisaini. Teda lausa tõmbab metalliktoonide, ka elektrisinise, rohelise, violetse poole. Tema kodust ei puudu tõenäoliselt ka tugevad graafilised elemendid ega nüüdisaegsed materjalid, nagu klaas või teras. Või vähemalt igatseb ta neid sinna.

Kalad

Kalade müstiline ja keeruline veemaailm on üllatuslikult mänguline – vähemalt selles vallas, mis puudutab kodu sisustamist. Ta naudib kodu värskendamist väga, tema lemmikute hulka kuuluvad ookeanilainete värvitoonid, näiteks sinakasroheline ja türkiis, ning roosa ja pärlitoonid.