Foto: PantherMedia/Scanpix
Mitmesugust
30. mai 2018, 13:24

POLITSEI PEAB JAHTI: ilusalongides hädal käiv mees plaanitakse tabada (53)

Õhtuleht sai kinnituse politseilt, et pealinnas on tõesti liikvel ilusalongides häda tegev ahistaja, keda ametivõimud nüüd jahivad.

Õhtuleht kirjutas eile sotsiaalmeedias levivast Sandra Ashilevi hoiatusest, kuidas pervert ilusalongides end täis kakab ja iluteenindajaid vahtima asub.

Põhja prefektuuri Kesklinna politseijaoskonna juhtivuurija Inna Toater kinnitab, et tõesti on nad sellise teo kohta avalduse saanud.

"Avaldajaga on ühendust võetud ning ta on kutsutud politseisse ütlusi andma," kavatseb politsei Toatei sõnul juuksuritoolis kakal käinud meest jahtima asuda.

"Sellele järgnevad edasised tegevused teo võimaliku toimepanija tuvastamiseks. Politseile on sarnasest juhtumist varem teavitanud üks teine salongipidaja. Teatajaga vesteldi toona ning talle soovitati järgmisel korral, kui see klient salongi külastab, kutsuda politseipatrull, kes saaks isiku tuvastada. Samuti on info mehest ringelnud erinevates kinnistes sotsiaalmeediagruppides," lisab Toater.

Toater kiidab inimest, kes viimasest juhtumist teada andis.

"Kuivõrd nüüdseks on meile selgeks saanud, et tegu võib olla süstemaatilise tegevusega selle inimese poolt ega pruugi olla juhuslik või tahtmatu käitumine, siis on alust alustada menetlust. Teeme kõik endast oleneva, et isik tuvastada ning selgitada välja tema käitumise põhjused," lubab Toater.

Politsei pressiesindaja sõnul kvalifitseerub tundmatu mehe käitumine avaliku korra rikkumiseks.