Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
24. mai 2018, 18:00

ERUTAVALT ÜLLATAV: 8 nippi, kuidas oraalseks eriti kuumaks muuta! (6)

Tõenäoliselt on igal paaril omad asendid, mis neile seksis väga meeldivad. Kuidas on lood aga eelmänguga? Kui eelmäng on muutunud rutiinseks, siis on viimane aeg muutuda loovaks ja kulunud harjumustest vabaneda!

Portaal Women`s Health jagab kaheksa soovitust, kuidas oraalseksile särtsu juurde anda.

1. Jalg üles - naisele

Kõige tüüpilisem oraalseksi poos saab hoopis teise hingamise, kui selili lamav naine ühe jala õhku tõstab.

2. Äri on täna suletud - naisele

Taas väga sage poos suuseksis, kus naine lamab selili, kuid seekord peaks võiks proovida viisi, kus naise jalad on sirgu ja suletud. Mehe ülesanne on selles suletud olukorras naisele suuseksi teha.

3. Lift - mehele

Mees seisab ja naine põlvitab tema ees. Hambad tuleks katta huultega, mida siis lifit kombel mööda mehe peenist liigutada. Mängida tuleks kiirusega. Vahepalaks tasuks vürtsi lisada keelega, mis peenisepea ümber vallatuid pöördeid võiks teha.

4. Kummardades trooni - naisele

Naine istub toolil ja mees põlvitab tema ees. Mehel on kontroll, kuid naine saab juhtida ja nõuda kõike, mis talle meeldib. Särtsu saab juurde anda ka kiiktooli või kontorites olevate pööratavate toolidega.

5. Näol istuja - mehele

Naine lamab selili ja pead kõrgemale padjale toetades. Mees läheneb naise suule ja saab toetada end käe/ihuga vastu seina. Naine saab kontrolli omada mehe puusadest haarates ja suunates.

6. Tõeline maagia - naisele

Naine lamab selili ja padi on asetatud tema puusade alla. Naise jalad on kõverdatud ja toetuvad mehe õlgadele. Mehel ruumi ja vabadust, et kasutada abiks ka käsi.

7. 69 - mõlemale

Mees lamagu selili ja naine ronib tagurpidi otsa. Naisel on täielik kontroll. Ta saab oma alakeha vastavalt suruda mehele lähemale või liigutada mehest eemale.

8. Hõljuv liblikas - naisele

Mees lamab selili ja naine ronib oma alakehaga ta näo kohale. Naisel on totaalne kontroll.