Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
18. mai 2018, 12:35

PORNOSTAAR ANNAB ARU: kas pikkus loeb rohkem kui jämedus?

Täiskasvanute filmide staar, mitmete selle valdkonna auhindade võitja, kahe raamatu autor ja Men’s Healthi kolumnist Asa Akira vastab väljaande veergudel korrapäraselt meeste suhte- ning seksiteemalistele küsimustele. Sedakorda lahkas ta muuhulgas küsimusi, kas naised eelistavad pikka või jämedat ning kuidas on kõige õigem naisele anaalkeelekat teha. Võeh.

Kohtusime naisega kaks kuud ja siis ta lõpetas ära, sest ma olin, tema oma sõnade kohaselt, [liiga] „intensiivne“, kuna vastasin ta kõnedele või sõnumitele mõistliku aja jooksul (10-15 minutit). Miks sebimine tänapäeval nii keeruline on?

Probleem ei olnud selles, kui kiiresti sa ta sõnumitele vastasid. Probleem peitub tõenäoliselt mujal. Võib-olla ajasid sa asjad liiga kiiresti tõsiseks. Võib-olla olid voodis vilets. Võib-olla talle lihtsalt ei sobinud sinu isiksus. Mis iganes see põhjus ka oli, polnud ta piisavalt julge või viisakas, et seda sulle öelda, nii et kanna see maha ja liigu edasi. Tõenäoliselt kasutas ta seda kiiret sõnumile vastamist lihtsalt kui ettekäänet, sest kui naisele mees meeldib, siis – usu mind – ei saa ükski vastus sõnumile olla piisavalt kiire!

Küsimus, mis mõlgub kõigi meeste meelel: kas te eelistate pikkust või jämedust?

Need on võrdselt nii olulised kui ebaolulised. Ütleme nii: eeldades, et su peenis pole liiga lühike, liiga pikk, liiga peenike või liiga jäme, ei ole suurusel eriti vahet – ehk vaid visuaalne. Ja kui sul on mõni neist variantidest? Omanda hea suuseksi tegemise kunst ja me peame sinust täpselt samamoodi lugu.

Kui läheb anaalkeeleka tegemiseks, siis kas on mingeid hästi toimivaid tehnikaid?

Hea anaalkeeleka tegemise pant on sama, mis kõige muu hästi tegemise pant: tee seda nii, nagu armastaksid selle tegemist. Tead ju küll, et kui su partner sulle suuseksi teeb, siis sa saad ju aru, kas talle see meeldib? Noh, meie saame ka sellest aru, kas mehele meeldib meile suuseksid teha: tahe ja kirg selle juures on märksa olulisemaid kui tehnilised oskused. Nii et ära ole häbelik: lihtsalt asu asja kallale ja suudle, nagu taaslavastaksid suudlusstseeni filmist „Cruel intentions“ („Julmad mängud“/„Ohtlikud suhted“, 1999).