Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. mai 2018, 15:10

Kes on need kolm kõige laisemat sodiaagimärki? (1)

Me kõik tunneme toredaid inimesi, kes mõnikord on lihtsalt väga laisad. Olgu selleks kolleeg või mõni hea sõber - nad valivad alati tee, et elus lihtsamalt läbi saada. Võibolla on asi nende sodiaagimärgis...

Your Tango toob välja kolm sodiaagimärki, kelle esindajad on väidetavalt kõige laisemad. Vaata, kas peab paika!

1. Lõvi

Lõvi on andekas ja armastab tähelepanu, kuid ta on laisk. Nad armastavad tööd, kus saavad tähelepanu, kuid ei pea hullult vaeva nägema. Olla näitleja, laulja, blogija - see Lõvidele meeldiks. 

Laiskus ongi Lõvi kõige suurem nõrkus.

Lõvi on küll loov ja kirglik, mis on suurepärased omadused, et teiste tähelepanu püüda. Aga ta ei taha üldse vaeva näha, et oma häid omadusi teistele esitleda. Kui Lõvi laiskusest üle ei ole ega panusta, siis jääbki ta teiste staaride kõrval tagaplaanile.

2. Veevalaja

See võib näida kummalisena, et Veevalajat laisaks sodiaagimärgiks peetakse. On nad ju muidu väga inimlikud ja kirglikud inimesed, kes oma eesmärkide nimel valmis võitlema. Ja see ometigi nõuab ju pühendumist, tööd ja vaeva.

Asi on selles, et kui Veevalaja isegi soovib maailmas asju paremaks muuta, siis on ta hädas just sellega, et ei suuda reaalselt tööst osa võtta. Reaalsete sammudega on tal raskusi. 

Ta võib küll reostuse kohta oma blogis kirjutada, kuid reaalselt koristama ei kipu. Veevalaja vihkab igavaid olukordi. Ja raske töö võib sageli ollagi igav. On aeg tegudeni jõuda...

3. Ambur

Ambur armastab oma vabadust. Ta armastab reisida ja olla. Raske töö nõuab aga vastutust, järjekindlust ja pühendumist. See kõik piirab Amburit.

Ambur küll töötab ja panustab, aga ise end vabatahtlikult kuhugi veel ekstra pakkuma ei kipu. Ambur täidab oma kohustused, kuid ainult teatud piirini, sest hindab oma vabadust kõrgelt.