Mitmesugust

PSÜHHOLOOG: Eesti naine ei saa rohkem lapsi, sest ta saab kasvatamisel loota ainult iseendale (38)

LISA KOMMENTAAR

vaike10. mai 2018, 11:57
Paljuski on selles kirjutises õigus. Inimsuhted on muutunud. Abielu ei ole enam väärtus , moodne on omada elukaaslast ja soetada sellega lapsi. Sel juhul puudub meestel vastutus ja kohustus hoolitseda selles kooelus sündinud laste heaolu ja kasvatuse eest. Kui kooselu ei sobi,minnakse sõbralikult lahku ja tavaliselt jäävad lapsed naise hooldada ja kasvatada. Kui palju on mehi,kes on
mitmeid kordi oma elukaaslasi vahetanud. Riik selles olukorras on ainult vahendajakes ka ei suuda üksinda kasvatatate naiste probleemidega hakkama saada. Paljud perekonnad on läinud lahku ainelt selllepärast ,et mees töötab välismaal ja peagi leiab sealt uue suhte. Mees tunneb end ikka vabana, seaduse järgi pole tal ju mingeid kohustusi. Samas naine, püüdes kindlustada lapse heaolu rabades tööd kodus ja tööl, ei ole enam nii nooruslik ja esinduslik, nagu noor neiu.
Kui palju on praegu kärgperesid, kus perest lahkunud mees majanduslikult toetab endist kaaslast.
RRR10. mai 2018, 23:52
Mina olen näinud enamasti täpselt risti-vastupidist sinu nägemusele - just naised lõpetavad suhte uue kaaslase leidmisel (vahet pole kas elukaaslased või abielus), lapsed mitte ei jää naisele vaid naine võtab nad kaasa ja eks maksab elatise ilusti kinni. Loomulikult takistab naine igati lapse suhtlemist isaga. Mees peab peale seda kõike võtma vastu kõik töökohad mis võimalikud, ka võõrsil. Ja ikkagi on ta paha. Eriti liiderlik on ta muidugi siis kui juhuslikult peaks veel uut peret tahtma luua...
mida värki10. mai 2018, 11:17
Ei ole kõrgeaulise psühholoogiga nõus. Ei ole. Kas see on üks puzletükk jätkuvas meeste mahategemise kampaanias?
irw14. mai 2018, 22:36
Jaa. Koos kahe sotiste alimentidega
Loll on see10. mai 2018, 08:47
Vits9. mai 2018, 21:28
Lapsi tuleks hoopis kloonida, siis saavad naised rõõmsalt kasse ja koeri kasvatada.
3229. mai 2018, 21:23
Eesti naine loodab ju põhiliselt riigipräänikule, siis saab probleemideta joodikutele sünnitada.
Scaramanga9. mai 2018, 13:22
Mida rohkem sotsialismi seda hullemaks asi läheb. Läänes on naised abielus riigiga, kes neile siis ressurssi jagab.
Scaramanga9. mai 2018, 13:20
LOL, nais-psühholoog üldistamas mingite isiklike anekdootide põhja :)
Nii et 1950-1960 sündinud eeslased on kõik üksikemade poolt üles kasvatatud ? Kõik mehed jõid ja olid vägivaldsed. Lisaks lõid üle aisa, muidugi mehed omavahel.
Kuidas saab psühholoog sellis sodi suust välja ajada !? Uskumatu.
Kui seks on kergelt kättesaadav ja nn. "üle aisa" löömine levinud, siis mehed ei tahagi pikaajaliselt ühesse naisesse investeerida. Mehed on programmeeritud igale poole seemet külvama. Naised valivad. Kui naised lati alla lasevad ja üritavad feministide soovitusel "oma elu" elada ja olla "seksuaalselt vabastatud", siis ongi tulemuseks et mehed muutuvad vähem kohusetundlikeks.
Pakkumine ja nõudlus. Kui ikka naised suurendavad kõvasti nõudlust teatud sorti peo- ja kepimeeste'le siis seda nad ka meestelt saavad.
Probleem on muidugi see vana kuningas Midase lugu. Ei tea kas naised ikka seda tahavad mida nad arvavad et tahavad.
Eestis on töös kaks teineteist välistavat poliitikat.
1. Soovitakse stabiilset perekonda, kõrgemat iivet jne.
2. Tehakse lääne globalistide rahvastikukontrolli poliitikat: naised ülikooli pseudoharidust omandama, lükata lapsesaamine võimalikult edasi, abielu institutsiooni lõhkumine, propageerida lodevaid eluviise jne.
Rooma Klubi ja teised globalistid soovitasid samasid programme ka kunagi Hiinale, et sealset rahvastikukasvu vaos hoida. Naistele soovitati läbi meedia samasuguseid eluviise. Karjäär + lapsed hiljem + mehed on lollid + kõik ei peagi lapsi saama + planeet on hädaohus jne.
Loll naine9. mai 2018, 11:50
Mina olen ka loll naine. Mees oli nii viks ja kraps enne laste sündi. Nüüd üksi keedan, koon ja koristan. Puid ka lôhun. Mehel hobid ja netisurf, pole aega. Ma pole kännust kaugele kukkund. Minu ema oli ka loll, isa mind ei kasvatand ja ema töötas end haigeks. Kasvasin ise, nähes vaid ema orjamist. Nii see jätkub. Kole, mis mu tütrest saab. Ka läbipôlenud sünnitaja-töörügaja.
Ehe näide9. mai 2018, 10:13
Isa läks aastaid tagasi Iirimaale tööle. Leidis sealt uue naise ja jättis pere maha. Nüüd , kus pojad on ema poolt suureks kasvatatud, kiitleb isa, et näe , olen lastekasvatamisest eelmal olnud, aga on tublid lapsed mul sirgunud. ( emal oli ikka väga raske aeg, kui lapsed väikesed olid)
Ja 9. mai 2018, 10:09
Kogu aeg loen, et meeste elu nii raske - vaja olla perepea ja peret ülal pidada. See pole juba aastakümneid nõnda. Naised on perepead , saavad lastekasvatamisega suurepäraselt hakkama - milleks vedada enda järgi meesolevust nagu vasikat
9. mai 2018, 08:43
Toredad olete aga pooled pered lähevad lahku just naiste nn süül milleks ainult mehed saavad pähe
ab9. mai 2018, 07:35
Ja kelle peale ennemuiste loodeti, kas lapsed on muutumas rahamasinateks? Üks nät sündis isegi põlla pääl, kelle peale tolle ema lootis?
cd9. mai 2018, 10:20
Ennemuiste loodeti samuti ise enda peale. Lapsi sündis palju ja paljud neist surid. Ei aidanud ega toetanud neid keegi.
8. mai 2018, 20:00
Ants8. mai 2018, 18:32
See psühholoog tegi küll nüüd oma nime täis.Sellist üldistamist,et mehed on halvad ja naised head ei kuule isegi lasteaias.On palju halbu mehi ja ka halbu naisi.Oma kogemustepõhjal ei maksaks targutama hakata.Marss kooli tagasi enne kui hakkad teisi õpetama.
meile korratakse siin õhtulehes8. mai 2018, 20:26
iga jumala päev, et naine võib sünnitada AINULT niipalju, kui õksi kasvatada jõuab. Sest mees võib tüdida, mees võib armuda, mees võib uut elu tahta, mees võib haigestuda, mees sureb nagunii varem ka. Naine õnneks ei haigestu ega armu, surra ta ka ei tohi, kuna sünnitas endale vaid ning lapse ees vastutav on.
Eriti viimasel ajal on see teema popp, kuna nüüd nõutakse alimente kuidagi karmimalt (või lihtsalt ähvardatakse?), Saab söögi alla ja peale lugeda, et NAISED ise süüdi ise süüdi ise süüdi, ise surgu ja võtku laps kaasa, kuna mees äkki võib haigestuda või tahab uue naisega uusi lapsi...ning tahaks "vanad" unustada juba...kuni vanadus jalad alt lööb, siis tuleks ju esimesed lapsed kasuks, kuna järgmistega kuidagi liiga tihedaks läind ja keegi jõua järge pidada, kes kelle laps ja uuemad ikka ise saama peal.
Ei, kulla ants, mehed pole pahad, aga nad pole head ka, vastutustunne võõras, mõnud-naudingud südamele lähemal kuidagi.
Mõistagi on ka isaks sobilikke mehi, aga neid vähe, kõigile ei jagu ja neil omad kallid lapsed olemas.
P8. mai 2018, 18:21
Kulla psüholoog.Lugesin sinu artiklit ja pean üksikisana tõdema,et su diplom on ilmselt saadud kätte teenimatult.Olen oma last üksi kasvatanud alates kolmandast eluaastast,ja sinu jutt et meestepeale ei saa kindel olla solvas mind tõsiselt.Palun mõtle enne kui sellist jama suust välja ajad ,oma arust spetsjalist.See et sul sellised kogemused on ei tähenda ,et see ongi täielik tõde.
Jah9. mai 2018, 08:29
U vas tam v Anglii ljeedi a u nas zdjess bleedi
9. mai 2018, 22:54
sa ei pea solvuma. Sinusuguseid on vähe, probleem selles ongi, et vastutustundlikud naised ei sünnita naljalt üle kahe lapse, rohkem ikka ühega piirduvad, kuna pole sinusuguseid ega isegi neid, kes pereelu elada ja vastusust jagada viitsiks.
Mõistagi tuleb meest-naist osata valida, aga kui asi ikka hulgi vasemale läind, siis validki vähem lapsi, kui arvestada pimesi mehega. Enamus neist ei suuda ühegi eest hoolitseda, kurdavad rutiini-tüdimust-kolenaist ning väikest palka (kuigi kodutööde tegemiseks see palk isegi liga suur). No on sellised tilulilud ja ilunautlejad. Iga teema all ajab üks häda teist taga, küll ei saa lapsi kasvatada, kuna raha teenima peavad, siis jälle ei saa rahaliselt toetada, kuna rahateenimine ei õnnestu üldse kohe. küll neil naised aseksuaalsed ja seksi ei anna, küll elatise teema all neid harkisjalu pikali jooksevad ja vägisi rasestavad, et näljapajukil oleva mehe kõhu kõrvalt gutsimutsisid osta ning priiskavat elu elada paarikümne euriku eest, laps on üldse portselannukk, ära ei koole kui ema 100 euro eest 1000 kulutab ning laps raha üldse ei näegi.
Siis öeldakse, et sünnitagu nii palju, kui ise kasvatada jõuab, No sünnitavadki vähe, ära solvu, aga p.a.s.a.r.a.h.e saavad ikka lagipähe naised, näe sinu naine sünnitas ka liiga palju. Hea vähemasti, et sina meil nii erakordne oled ja last surra ei lase, ikka hoolid nati.
Midagi teha pole, hetkel meeste peale loota ei saa, nii lihtsalt on. Need vähesedki lapsed, kes naise riisikol sünnitataud (või lausa abielust ,mehe nõusolekul sünnitatud) need täna meeste silmis üleliigsed, segavad hõlpelu...siis naine hargitas neil. Ptui, mehed või asjad! Hädapätakad...väga suurelt jaolt.
sDnas8. mai 2018, 16:04
No ei ole selles ainult mehed süüdi, ei ole.
8. mai 2018, 15:24
Pigem on põhjuseks suht habras psüühiline tervis.
RS2 Ha-ha-ha-haa8. mai 2018, 13:30
Miks ainult Eesti? Kogu valge Euroopa on selline. ;)
Q8. mai 2018, 14:03
Ja samasugune on mustmanner aafrika
Tegelikult...8. mai 2018, 13:29
... algab kõik lastele hea isa valimisest. Siis ei pea üksi kasvatama.
Elukogemus näitab, et8. mai 2018, 16:27
heal naisel ongi hea mees ning lapsed kasvatatakse ühisel nõul ja jõul. Halva naise juurest laseb ka see hoolega valitud hea laste isa jalga.
tegelikult10. mai 2018, 11:05
elu näitab, et halbadel naistel on head mehed ja headel tihti halvad
Karl8. mai 2018, 13:21
Vaidlen prouale vastu. Praegused seadused teevad mehest lüpsilehma. Ja naine ei pea tõestama kas mängis selle raha maha kasiinos ja ostis suitsu ja õlut endale või kulutas raha lapse peale. Kuna maksan raha lapse arvele siis vaadates konto väljavõtet on ikka päris ebameeldiv tunne. Lapse ema kommentaar on,et ega ma raamatupidaja ei ole. Mõnuga varastab lapse raha ja ei mingit süütunnet. Jätkame samas vaimus Eesti valitsus.
to Karl8. mai 2018, 13:52
Äkki aitab sellest halast juba. Ükskõik mis kommentaariumi lahti lööd, näkku kargab vastutustundetute meeste hala- mõtle kui kohutav , lapsi peab ülal pidama , ei lastagi lahedat elu elada. Naisi pole mõtet mustata, kes on ise selles olukorras olnud, teab väga hästi, mis selline hala tegelikult maksab. Need palju kirutud naised, kasvatavad teie lapsed sel ajal üle kui te ise ilama mööda ringi lillutate. Natukenegi võiks oma laste emade vastu austust ja enda vastu enesekriitikat olla. Ja kui midagi head pole öelda, äkki oleks lihtsalt vait.
et8. mai 2018, 14:07
Miks nad siis kasvatavad haledate meeste veel haledamaid lapsi? Ju siis nad pole teisi mehi väärt.
Karl9. mai 2018, 07:23
Makstes lapsele elatist(vabatahtlikult) ka laps elab minuga iga nädalavahetus siis see pole küll lullitamine
Küsimus.10. mai 2018, 23:44
Aga miks jätad oma naise maha? Võiksite ju koos last kasvatada. Siis ei pea alimente ka maksma.
123458. mai 2018, 13:18
Kuna on üsna reegel, et siiski naine valib, kellega suhet alustada ja lapsi saada, siis on endale jobust mehe valimine ikka reeglina naiste enda halva valiku tulemus. Ma tean endagi tutvusringkonnas naisi, kes on vastu hoiatusi ja selgeid märke täielikult mõttetu mehega lapse saanud ja pärast halavad. Õnneks tunnen ma vaid üksikuid seilliseid.
jah9. mai 2018, 09:06
Las need rumalad naised saavad oma vitsad kätte.
Kodukandi10. mai 2018, 07:20
Palju on selliseid mõttetuid mehi. Ennem alustatakse suhet türklase või jumal teab milliselt maalt pärit meestega. Seal ju siiski lapsed on varandus mõlemale osapoolele.
kas10. mai 2018, 11:08
arvad, et kõigil on tohutu rivi mehi kelle seast valida, elus on tihti nii, kes meeldib, sellele ei meeldi sina ja kellele meeldid sina see lihtsalt ei meeldi ja lõpuks lepid sest me kõik oleme vaid inimesed
13,1811. mai 2018, 21:06
Ilmselgelt ei saanud sa sõnumist aru. Sõnum oli: naised ei sünnita, kuna puuduvad vastutusvõimelised mehed.
Mis puutub asjasse, et naine valib või ei vali ja ülejäänud uinamuina, kui vastutusvõimelisi mehi napib...ja seetõttu jäävad lapsed sündimata. Sünnitavad vaid need sinu sõbrannad, kes pärast halavad...ülejäänud ei katkesta valimist.
Kindlasti on tublisid isasid ja abielumehi (ma isegi tunnen selliseid), aga jutt pole nendest ja neid on nagunii liiga vähe, et naised iivet tõstma hakkaks vaid hüpoteesi pealt.