Kevadised juuksetrendid 2018Foto: Ilumess "Ilu sõnum"
Ilu ja mood
4. mai 2018, 13:25

Proff soovitab: vaata, millised on selle kevade kuumimad juuksetrendid (1)

Pärast pikka ja karget talveperioodi, kui juuksed on karvamütside alt valla päästetud, mõtlevad paljud naised, kuidas enda kiharaid turgutada ja kohendada nii, et nad kevadiselt värsked ja ilusad välja näeksid. Hair Art Academy loovkoolitaja ja GHD ilusaadik Aili Pussi jagab siinkohal selle kevade kuumimaid juuksetrende.

Lihtsuses peitub võlu, soengumoes on kindlal kohal kevadel 2018 märksõnad õhulisus ja kergus, lendlevad tukad ja föönisoengud.

Kevadised juuksetrendid 2018 Foto: Ilumess "Ilu sõnum"

Suureks hitiks on tulemas microlokid ehk afrolokid, nii lühikestele kui pikkadele juustele. Neid saab erinevate tehnikatega teostada ja tulemus püsib nädala või veidi enamgi.

Kevadised juuksetrendid 2018 Foto: Ilumess "Ilu sõnum"

Kindlasti punutised aga need on sel aastal veel suuremad ja kindlasti kasutada erinevaid tekstuuri lisavaid tooteid, et saavutada õhulisus ja lopsakus.

Pidulikud soengud õhkavad kindlasti sel kevadel rohkem romantilisust, suured kohevad lohakad krunnid.

Kui soovid olla ülicool ja teistest eristuda, soovitab Aili Pussi wetlook kinniseid tugevaid ja tihedaid punutisi-viljapead – juuksetoonidest popimad meekarva blond ja hallikad varjundid.

Kevadised juuksetrendid 2018 Foto: Ilumess "Ilu sõnum"

Kevadine ilumess "Ilu sõnum" toimub Eesti Näituste messikeskuses 11. kuni 13. maini. Rohkem infot ürituse kohta leiad Ilumessi koduleheküljelt.