EV 99, vabariigi aastapäeva vastuvõtt. Presidendi aastapäeva vastuvõtt Estonia teatrisFoto: Teet Malsroos
Mitmesugust
4. mai 2018, 11:43

Katrin Viirpalu alustab uue telesaatega

Eesti Televisioon annab maikuus eetrisse neljaosalise telesaate «Minu teine mina», ekraanil kohtuvad kaks põlvkonda – vanem ja laps. Jutuajamisi juhib «Terevisioonist» tuttav saatejuht Katrin Viirpalu.

Katrin Viirpalu sõnul toimus saate tarvis telemaja peal lausa nimekonkurss ja valikuvariante laekus palju. «Ma isegi ei mäleta, kes konkreetselt lõpliku nime välja käis, aga hääletasime oma meeskonnaga ja see nimi osutus valituks,» räägib naine, kelle sõnul võib inimese teine mina olla nii tema laps kui ka vanem. Mõlemad ongi saates olemas, igas saates üks paar. «Esimeses osas ajame juttu isa ja poja Andres ning Indrek Tarandiga. Meie saate ülesehitus on selline, et portreteerime natuke lapsevanemat, natuke järeltulijat ja siis leiame nende omavahelised kokkupuutepunktid.»

Katrin kinnitab, et tegelikult jõuavad saates osalejate suu kaudu vaatajateni lood ka teistest pereliikmetest, sest kaks inimest ongi sageli ju perest ainult väike tükk. «Me ei saa ega tahagi keskenduda rangelt vaid neile kahele inimesele. Natuke tuleb taustaks perejuttu ja veidi ka nende inimeste enda elu juttu, sest nad ju kõik tegelevad toredate asjadega – oma eluga, neil on pered, lapsed.» Sellegipoolest pole «Minu teine mina» naise sõnul klassikaline peresaade. «Pigem põlvkonnasaade,» pakub Katrin.

Loe teisi põnevaid Naistelehe lugusid siit:

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu