Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
2. mai 2018, 21:24

Endine priimabaleriin Kaie Kõrb: "Olen oma elus palju nutnud. Isegi väga palju. See maandab."

«Nutmine on väga hea. Olen oma elus palju nutnud. Isegi väga palju. See maandab. Valad pisarad endast välja ja pärast on palju parem ning kergem olla,» ütleb endine priimabaleriin Kaie Kõrb.

Balletikooli juhina tiirleb Kaie Kõrb (57) praegu nagu orav rattas. Ettevalmistus käib 28. mail Estonias toimuvaks galakontserdiks, ukse ees ootavad järge lõpueksamid ja erialaeksam ning suvel tõmbab tuurid üles uus koolikatsete ring.

Et sellelt rattalt korrakski maha astuda, peab olema kindel tagala. Kaiel õnneks on. Abikaasa Viesturs Jansons, kümneaastased kaksikud Eduard ja Raimond ning nüüd ka täiesti uus pereliige – Cavalier King Charlesi spanjel Sunny ehk Päikseke.

Hinnatud pedagoog räägib särasilmil, et balletikooli lapsed osalevad pidevalt üritustel-konkurssidel-festivalidel. Praegu on üks kaheksandik New Yorgis konkursil ja kohe sõidab kaks koolilõpetajat Riiga.

Ka pojad on ema sõnul väga aktiivsed ja tublid. Mõlemad õpivad spordiklassis, kuid üks neist teeb juba ettevalmistusi järgmisel aastal balletikooli astumiseks. Kaksikud küll, kuid loomult väga erinevad.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu