Brigitte Susanne HuntFoto: Erakogu
Blogid
3. mai 2018, 13:00

BLOGIAUHINNAD | Blogija Brigitte Susanne Hunt: tahan teha ühte väga provotseerivat videot, aga ülemus ütles, et see on liiga karm (3)

"Blogi on lihtne tööriist, mille abil võid teha ükskõik mida, alustades maailma muutmisest ja lõpetades oma poenimekirja jagamisega." - autor teadmata.

16. juunil jagatakse taas Eesti blogiauhindu. Praegu saavad blogijad end veel võistlusele reigistreerida. Õhtuleht esitas oma blogi kirja pannud kirjutajatele kümme küsimust ning tutvustab blogijad teilegi.

Nimi, vanus, amet: Brigitte Susanne Hunt, 22, saatejuht 

Bloginimi ja -aadress: Brigitte blogi, https://tv3play.tv3.ee/sisu/brigitte-blogi

Lugejate arv päevas: Vaatajaid on praegu juba 200 000

Kui kaua oled bloginud: Esimene blogipostitus ilmus 11. jaanuaril

Kandideerimise kategooria: Aasta uustulnukas

Brigitte Susanne Hunt Foto: Erakogu

1) Kui blogiga alustada plaanisid, siis millised bloginimed laual olid? Kuidas sai valituks just praegune nimi?

Tahtsin lihtsat ja mõnusat nime, mis on otse naelapea pihta: Brigitte blogi, põmaki.

2) Kas sul on teemasid, millel tahaksid avalikult sõna võtta, aga julgusest jääb puudu?

Tahan teha ühte väga julget ja provotseerivat naljavideot, aga TV3play ülemus ütles, et see on ikka liiga karm. Ma üritan ta nõusse saada veel, praegu ei hakka ideed ära rikkuma, pärast poleks naljakas enam. Eks saame näha, kumma soov siis peale jääb, eksole.

3) Kas filmid postitusi pigem öösel või päeval? Miks?

Päeval ikka, videopostituse tegemisel mängib suurt rolli valgus.

4) Kas oled mõelnud blogi asemel vlogida, sest blogimine on täna juba justkui eilne päev?

Ma vlogingi, saab kiiremini ja siiramalt mõtted välja öeldud. Mõtte edastamine on videoformaadis selgem, sest vaataja näeb minu kehakeelt ja emotsioone. Värvikalt kirjutada ja tekitada lugejas kohalolekuefekti on väga raske.

5) Kas Eesti pisikese turu jaoks pole blogijaid juba liiga palju?

Kas meil pole juba liiga palju näitlejaid, lauljaid, juriste või üleharitud inimesi? Igaüks valigu eriala, mis on hingekutsumus. Igal erialal on võimalik särada ja isegi "parim" ei pea olema.

6) Milliseid postitusi meeldib sulle kõige rohkem teha, kas jutu-, pildi- või videopostitusi? Miks?

Mul on kõik videpostitused. Mulle meeldivad nii saatekülalistega postitused, üksi tehtud postitused kui ka kohapealt tehtud kiired vlogid. Igav vastus, aga päriselt ka, kõik videod on siiani meeldinud, mõni rohkem kui teine.

7) Üks suur bränd pakub sulle väga head koostööd ja tahab kiitva postituse eest maksta väga palju raha. Tegelikkuses ei meeldi see toode sulle aga üldse. Kuidas käitud - kas pigem teed hea raha eest siiski positiivse arvustuse ära või kirjutad hoopis ausa arvustuse ning kaotad raha ja koostööpartneri?

Õnneks ei võta mina vastutust koostööde eest, mul on selleks TV3s professionaalne müügitiim. Me tunneme üksteist hästi ja nad ei pakuks mulle midagi, mis mulle ei meeldiks või ei meeldi. Raha ma ei kaota või ei võida kelleltki, sest minu tasu iga video eest on sama.

8) Mis on olnud kõige negatiivsem ja kõige positiivsem kommentaar läbi aegade sinu blogis? Kui palju läheb sulle korda (negatiivne) vastukaja, mida blogile saad? Kas võtad seda arvesse või ajad pigem ikka oma asja?

Kõige negatiivsem kommentaar oli, et see on läbikukkunud projekt. See tegi kaks minutit haiget ja siis vaatasin selle inimese enda esimest videot YouTubes ja hakkasin naerma. Keegi pole kohe alguses tegija. Arenguruumi on alati. Positiivne on see, et vaatajaid on juba üle 200 000, kas nad vihkavad mu blogi või mitte, enamik vaatavad ikka.

9) Kui isiklik on liiga isiklik? Kas on mõni teema, millest oled juba hakanud kirjutama, kuid siis otsustanud, et see on liiga isiklik ning oled jätnud postituse avaldamata? Kui jah, siis mis teema? Kui ei, siis kas sinu arvates on mõni asi kirjutamiseks liialt isiklik?

Ei ole ette tulnud, et midagi oleks liiga isiklik. Mul on tugev tiim, kellega enne arutame mõtted läbi ja usaldame teineteise hinnanguid.

10) Kas sinu päris esimene blogipostitus on kättesaadav? Millise tundega sellele tagasi vaatad? Ehk jagad ka meiega.

Mu esimene blogipostitus oli alles nii vähe aega tagasi, et piinlikkust ei teki tagasi vaadates. Küsi poole aasta pärast uuesti.

Mais toimub rahvahääletus ning kõik saavad aadressil eba.marimell.eu anda hääle oma lemmiku poolt. Tänavused Eesti blogiauhinnad jagatakse välja 16. juunil Tellisikivi loomelinnakus asuvas Vaba Lava teatrikeskuses. Üritus on mõeldud kõigile ja kohale on oodatud nii blogijad kui ka blogilugejad. Üritus on kõigile tasuta.