Mitmesugust

Kasemahl teeb TARGAKS ja ILUSAKS! 

Naisteleht, 27. aprill 2018 12:02
Foto: Violetta Honkisz
Oleme kõik maitsnud kasemahla ja kuulnud selle taastavast ning elujõudu andvast väest. Taimetark ja apteeker Maret Makko kõneleb kasemahla väärt omadustest, õpetab kasesiirupit keetma ning juhendab, kuidas noori kaselehti toidus kasutada.

Talve jooksul närtsinud ja saasteainetega täitunud keha januneb vitamiinide ning antioksüdantide järele, nahk nõuab niisutust, meeleolu turgutust ja luud tugevdamist. Emake loodus on arvestanud, et kevadel vajab organism puhastamist ja turgutamist ning siinkohal tulebki appi kasemahl.

Samal teemal

14.01.2020
ÕL VIDEO | ENNÄE IMET: vahtramahl on juba valla! „Puu on omadega natukene sassis.“
19.05.2018
SÖÖ UMBROHTU! Eesti metsa supertoit on kõrvenõges