Karel, Brandon ja RenateFoto: Kalev Lilleorg
Tele
25. aprill 2018, 20:26

"Naabrist paremas" saatetiimi teiste soosimises süüdistanud Karel ja Renate jätkavad saates: lahkumine oleks tähendanud alla andmist (11)

Tänases "Naabrist parem" saates kutsuti kokku erakorraline koosolek, et esmakordselt saate ajaloos anda ühele paarile võimalus poole hooaja pealt vabatahtlikult saatest lahkuda. 

Karel saatis saatetiimile kirja, kus mainis saatetiimile, et saade tiirleb justkui ühe paari ümber ning võistlejate kohta käivat kriitikat ja kiitust ei näidata võrdselt. Žüriid peab ta aga erapoolikuks, sest olevat näha, et ühte korterisse minnakse rõõmsa näoga, teise aga kortsus kulmuga. Osalejad ei olevat saanud ka piisavat infot, mis saates juhtuma hakkab, ja muudatused tulevat liiga kiiresti. Tagatipuks on Kareli hinnangul intervjuulõigud kontekstist välja rebitud. Seetõttu avaldas ta kirjas sügavat kahtlust, kas soovib saates sellisel moel jätkata.

Paarile anti võimalus lahkuda ning Karel tunnistas Õhtulehele antud intervjuus, et see tuli ootamatult. Siiski otsustasid nad, et saatest nad ei lahku. "Oleme saate kaudu leidnud väga vingeid koostööpartnereid, tänu kellele on tulemas meie korteris väga huvitavaid lahendusi. Lahkumine oleks tähendanud alla andmist. Meie sõnastikus fraasi „alla andmine“ ei eksisteeri. Hambad ristis edasi. Saade on vinge ja teeme igal juhul saate lõpuni," põhjendab ta.