Klubid Studio ja Helios Hall korraldavad 28. aprillil tõelise mammutpeo - LokomotiivFoto: Klubi Studio
Inimesed
23. aprill 2018, 15:06

Klubid Studio ja Helios Hall korraldavad 28. aprillil tõelise mammutpeo!

Klubid Studio ja Helios Hall korraldavad 28. aprillil tõelise mammutpeo - Lokomotiiv.

 

Tallinna Vanalinnas asetsev ööklubi Studio ning endine kinoruum Helios Hall otsustasid ühendada jõud ning korraldada ühel ajal mitu pidu, kolme välisartistiga ning koondada see kõik ühe nimetuse – Lokomotiiv – alla. Kokku esineb Lokomotiivil 12 artisti: Âme, High Contrast, Marshall Jefferson, Raul Saaremets, Sound In Noise, Rythym Doctor, Studios, Kaspar Leivo, Eisi, Ats Luik, Andreas Kask ja Firejosé.

 Kõik kolm välisesinejat on oma nišis maailmatasemel tipud. High Contrast on üks suuremaid trummi ja bassi muusika ikoone, kelle 2002. aastal välja antud debüütalbumil “True Colours” kõlanud “Return of Forever” ja “Global Love” kujunesid nii klassikuteks kui muutsid üsna oluliselt tollase trummi ja bassi kõlapilti. 2012. aastal Londoni Olümpiamängude avatseremoonia muusika produtseerimise ja valimise eest vastutab just High Contrast.

Marshall Jefferson on varase nn Chicago haussmuusika alustala. Temalt on pärit ka 1986. aastal välja antud, siiani paljude djde playlistis olev pala “Move Your Body”. Marshall Jefferson tegutseb nüüd rohkem diip hausi radadel ning on välja andnud erinevate aliaste alt eriilmelisi lugusid nagu Hercules – “Lost in the Groove”, Jungle Wonz – “The Jungle” ja Kevin Irving – “Ride the Rhythm”.

Âme on duo, kelle taga seisavad Kristian Beyer ja Frank Wiedemann – viimane neist esineb ka Helios klubis laiv kavaga. Berliinist pärit Âme kontseptuaalsed esinemised on pakkunud väljakutseid tantsumuusika armastajatele juba rohkem kui 15 aastat. Tänu innovaatilisele ning eksperimentaalsele muusikale on nad olnud pikka aega nii kriitikute kui publiku lemmikud.

 Klubi Studio ja Helios Hall avavad oma uksed 28. aprillil kell 23:00 

Vanusepiirang 20+

Pilet maksab kohapeal 29 euri, limiteeritud koguses on saadaval 19 eurised eelmüügipiletid.