Foto: Tanja Instagram
Mitmesugust
17. aprill 2018, 14:39

MIS NÜÜD? Tanja sattus beebipildiga kriitikanoolte alla ...

Lisaks täiesti muutunud elule ja beebi kasvatamisele peavad värsked emad kokku puutuma kümnete eriarvamustega, kuidas lapse eest tegelikult hoolt kanda. Sageli on soovitustest palju kasu, ent ka kriitikanooli jagatakse varmalt.

Eile jagas Tanja Mihhailova-Saar idüllilist pilti endast ja pisipojast Teodorist, taamal imekaunis Ateena ning esimeste kommenteerijate seas sai kaunis foto aga hoopis märkusenooli. "Pildilt tundub, et lina sidumine ei ole just 100% õnnestunud," kommenteerib jälgija Tanja fotot ja hiljem lisab, et ta pole küll ekspert, aga kandelina pole piisavalt pingutatud.

"Kuna selle linaga hakkas kohutavalt palav, siis ma tõmbasin lina serva alla, et ta saaks hingata," jääb Tanja sõbralikuks ja ütleb, et sellepärast ta natuke vajus. "Või on mingi muu koht mis tundub valesti?"

"Tita jalgu ei näe, need on ikka väljas linast?" uurib kommenteerija Tanjalt, küll aga märkamata, et tital on lihtsalt tumedad püksid ja papud jalas. "Jalad on muidugi väljas," vastab Tanja kommentaarile.

Ateena 💙

A post shared by ♊TANJA [email protected] (@tanjamihhailova) on