Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
17. aprill 2018, 12:37

OOTAMATU AVASTUS: mees usub, et valuvaigistid muutsid ta geiks (13)

Inglismaal väidab mees, et tema seksuaalne sättumus muutus pärast seda, kui ta võttis pikalt valuvaigisteid.

23-aastane Scott usub tõemeeli, et murtud jala tõttu võetud valuvaigistid on süüdi selles, miks tal kadus huvi ja kirg naiste vastu, kirjutab portaal Metro.co.uk.

Kardiga sõites viga saanud mees hakkas valu tõttu tarbima valuvaigisteid nimega Pregabalin. Selle ravimi kõrvalmõjuks võib olla libiido langus ja tujumuutused.

"Ma märkasin, et mu libiido naiste vastu muutus. Hakkasin ihkama meeste tähelepanu," kirjeldab Scott, kel oli sel ajal suhe naisega. Kahjuks oli ka see põhjus, miks suhe sõbratari lõppes.

"Mul ei olnud kunagi varem mehed meeldinud," meenutab ta, et nooremana oli ta katsetamise faasis proovinud olla biseksuaalne, kuid mehed ei tundunud talle füüsiliselt atraktiivsed. Seetõttu jäi ta ka naistele kindlaks.

"Ma ütlesin talle, et mulle meeldivad mehed ja ma ei saa temaga enam olla," tahabki Scott nüüd teisi hoiatada. Ta tahab, et kõik arvestaksid võimaliku ohuga, et selle ravimi tõttu võib muutuda Scotti arvates ka kasutaja seksuaalne orientatsioon.

Scott suisa väidab, et kui ta ravimi võtmise lõpetas, siis mõned nädalad hiljem kadus ka iha meeste järele.

Ometigi hakkas ta seda uuesti võtma, sest talle meeldis see vabaduse ja enesekindluse tunne, mida ravim temas tekitas. Ta rõõmustas oma seksuaalsuse üle. Nii üritabki Scott elada oma elu nüüd geimehena.

Vaata SIIT!