Khloé KardashianFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
11. aprill 2018, 09:59

KARDASHIANIDE NEEDUS? Äsja tütre ilmale toonud Khloé Kardashiani kallim ripsutab modelliga tiiba (4)

Neljapäeval tütre ilmale toonud Khloé Kardashiani elukaaslast, NBA korvikütti Tristan Thompsonit nähti mõned päevad varem kudrutamas kurvika modelliga, kellega ta koos ka oma hotelli suundus. Ajakirja People allika kinnitusel on kõrvalhüpped Thompsonile vägagi omased.

New York Post paljastab, et reality-täht Kardashianiga (33) esimest ühist last ootav Thompson (27) ameles laupäeval Bronxist pärit Instagrami modelli Lani Blairiga.

Mustanahalist Cleveland Cavaliersi sportlast nähti koos Blairiga oma meeskonna hotelli Four Seasonsisse suundumas. Paarike veetis seal umbes neli tundi. Kui nad seejärel väljusid, oli Tristan rõivaid vahetanud. Tandem suundus kinnisesse Soho House'i klubisse. 

Pühapäeva varahommikul kell viis tabati Thompson ja Blair taas hotelli minemas. Mees oli ettevaatlikult ümberringi vaadanud ning kaunitarile ust lahti hoidnud. Fuajeest viis nende ühine tee lifti. 

Modelli nähti hotellist lahkumas alles õhtul kella kaheksa ringis. Rõivastus oli sama mis öösel, kaenla all pilgeni pungil Louis Vuittoni spordikott. 

Netis ringles ka video, kus Thompson ja Blair laupäeval New Yorgi menukohas PH-D kudrutasid. Ühes kaadris tõmbab korvpallur endale kapuutsi pähe ning paistab naist suudlevat. 

 

We are ready whenever you are little mama 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Blair, kelle paljastavaid fotosid jälgib Instagramis üle 360 000 fänni, muutis oma konto hiljuti kinniseks. New York Posti kommentaaripalvele ta ei vastanud.

Khloé on praegu Clevelandis kodune ning peaks aprilli lõpupoole tütrega maha saama. Esmaspäevasel Instagrami fotol paljastab ta oma kõhu ning suudleb Thompsonit. "Oleme valmis, kui sina valmis oled, väike mamma," kirjutas Kardashianide klanni liige. 

Peatselt ilmavalgust nägev maimuke on Tristan Thompsoni teine laps. Tema endine kallim, elustiiliblogija Jordan Craig sünnitas nende ühise poja, kui pallur oli juba Khloéga suhet alustanud.