Buduaari turg Saku SuurhallisFoto: Alar Truu
Ilu ja mood
8. aprill 2018, 21:07

GALERII | Buduaari turu moemöllu olid nautimas ka tuntud eestlased välismaalt (11)

Nädalavahetusel toimus Tallinnas linna suurim ostupidu Buduaari Turg LIVE, mis tõi kokku sadu müüjaid ja tuhandeid ostjaid. Turupäevad pakkusid ka tihedat meelelahutusprogrammi põnevate külaliste, lõbusate mängude, moe-show'de ja tantsuetteastete näol. 

Moepäevi juhtis moevürst Zenja Fokin. Nagu ikka väisas turgu nii ostjate, kui müüjatena ka suur hulk tuntud nägusid.

Buduaari turgu külastas ka Eesti esimeses tõelises reality-show`s laineid löönud ja nüüd juba kümnendat aastat Norras elav Madis Räästas aka Baari-Madis.

Moe-show'dega astusid üles Cream Butiik, Margaret Fashion butiik, Bliss Design Bodysuits,lastebränd Twirl it ja MERIKH nahast koerte kandekotte ja rihmasid esitlesid Chihuahua Sõprade Liidu koerad ning nende omanikud.

Trendikas vöökott on selle kevade üks kuumimatest moeaksessuaaridest.

Oma uhke kinga- ja kotikollektsiooni oli letti löönud ka värvikas poliitik Zuzu Izmailova.

Kati Toots oli turul koos tütrekesega, koos müüdi nii uhkeid aksessuaare, kui ka laste lemmikvidinaid.

Üks popimaid blogijaid Liisa Leetma oli müüki pannud oma meigiarsenali, mis osteti ära mõne tunniga, seega oli põhjust ka šampanjaklaase kõlistada. 

Buduaari turg Saku Suurhallis

Staariturul olid mitmed pealinna säravaimad staarid ning moegurmaanid. Teiste seas Getter Jaani, Liis Lemsalu, Merlyn Uusküla, Grete Paia, Laura Prits, Monika Tuvi, Kätlin Maran jpt. Buduaari turg LIVE esitles ka selle kevade tuntumaid tegelasi seriaalist „Litsid” - Jekaterina Novosjolova, Pirjo Jonas ja Helina Risti.

Moeturul olid heade pakkumistega ka Eesti hinnatud disainerid: Kirill Safonov, Diana Kurves, Hekatebianca by Katrin Kotkas jt.

Buduaari turg Saku Suurhallis Foto: Alar Truu

Kauplemast ei puudunud ka blogimaailma paremik: Iti-Pätrik Järve, Inna Kovaljova, Kristjaana, Anna Elisabeth, Triinu Maasik, Mari-Liis Suvi, Stella K. Wadowsky ja Lucine Ayanian, ning sotsiaalmeedia koorekiht: Liisa Leetma, Josefine Vaher-Vahter, Anita Sibul, Maarja Brenner, Laura Liisa Leosk ja Ketlyn Zobin.

Buduaari turg Saku Suurhallis

Aidati ka abivajajaid ja seekord toetati kasuperede lapsi. Kohal käisid MTÜ Igale Lapsele Pere esindajad, et koguda kasuperedes kasvavatele lastele jalatseid, rõivaid, mänguasju ja muud vajalikku. Annetatud asjad lähevad Ida-Virumaa heategevuslikku second hand pood-lattu, kust saadav tulu läheb samuti kasuperede toetuseks.

Vaata nädalavahetuse turumöllu lähemalt pildigaleriist!