ERKI moeshow kollektsioonide valimine; Anu Saagim; Laivi SuurväliVideo: Robin Roots
Inimesed
6. aprill 2018, 15:58

VIDEO | 50 NIPPI: mida sel kevadel mitte kanda (2)

ERKI moe-show’le, mis toimub tänavu juba 31. korda, laekus sel aastal 43 kollektsiooni viiest eri riigist. Rahvusvaheline kaheksa liikmeline eelžürii valis nende seast välja 20 silmapaistvamat kollektsiooni, mis pääsevad 26. mail toimuvale lõppetendusele.
ERKI moeshow kollektsioonide valimine; Laivi Suurväli Foto: Robin Roots

2. aprillil tuli Nautica keskuse ruumidesse kokku rahvusvaheline eelžürii, mille liikmed selekteerisid välja 20 tähelepanuväärsemat kollektsiooni. Tööd, mis pääsesid edasi ERKI Moeshow 2018 finaali, selgitasid välja oma ala spetsialistid: Laura Nestor, Ester Kannelmäe, Aljona Eesmaa, Katrin Kuldma, Laivi Suurväli, Kaie-Kaas Ojavere, Ketlin Bachmann ja Giovanni Ottone.

EV100, Presidendi vastuvõtt; Marta Vaarik Foto: Erlend Štaub

Meie omakorda uurisime tuntud disainerilt Laivi Suurväljalt, kes muuseas on ka kunstnik Marta Vaariku tänavuse presidendi vastuvõtu pilke püüdnud ja palju kiidusõnu pälvinud kostüümi looja, et millised rõivaesemed võiks sel kevad-suvel kapinurka lükata või hoopis taaskasutuskeskusesse viia.

Laivi: Vaadake oma garderoob kriitilise pilguga üle ja visake nurka kõik tavapärane. Samas on kõige mõttetum seegi, kui pingutad oma riietumisega üle ja see ka välja paistab ehk kohe silma torkab. Tänapäeval ei pea olema kott, kingad ja vöö kõik samas toonis. Lisage oma stiilile mõne väikese detailiga särtsu. 

Vaata täpsemalt videost!

ERKI moeshow kollektsioonide valimine; Anu Saagim; Laivi Suurväli Foto: Robin Roots