H&M Eesti Showroom´i manager ESTER KANNELMÄE Video: Robin Roots
Inimesed
6. aprill 2018, 11:50

VIDEO | 50 NIPPI: tahad olla moodne, lase oma lapsel end riidesse panna

Peagi toimuva ERKI moeshow 2018 finalistid on seks korraks selgunud. Edasi pääses 20 õnnelikku ja andekat noort moelooja hakatist. 

2. aprillil tuli Nautica keskuse ruumidesse kokku rahvusvaheline eelžürii, mille liikmed selekteerisid välja 20 tähelepanuväärsemat kollektsiooni. Tööd, mis pääsesid edasi ERKI Moeshow 2018 finaali, selgitasid välja oma ala spetsialistid: Laura Nestor, Ester Kannelmäe, Aljona Eesmaa, Katrin Kuldma, Laivi Suurväli, Kaie-Kaas Ojavere, Ketlin Bachmann ja Giovanni Ottonello.

H&M Eesti Showroom´i manager ESTER KANNELMÄE Foto: Robin Roots

Meie omakorda uurisime H&M Eesti Showroom´i managerilt Ester Kannelmäelt, milline näeks välja üks tänavune kevad-suvine übertrendikas outfit.

"Vaadake lapsi. Jälgige mida noored kannavad, neil on tavaliselt kõige ägedam ja tabudest prii maitse," arvas H&M`i ostujuht. 

Ester: Õnneks on mood hetkel tohutult demokraatlik. Sattusin mõni aeg tagasi peale sellisele algatusele, kus tehti üleskutse - lase oma lapsel end riidesse panna. Kas või üks päev. See ongi selline suhtumine, mille kõik võiks vabalt sellesse suvesse ja kevadesse üle kanda. Laske oma mõtted lendu ja ärge olge liigselt kammitsetud oma moevalikutes.  

Vaata täpsemalt videost!