Foto: Kalev Lilleorg
Mitmesugust
9. aprill 2018, 14:55

OLED ÜKSILDANE? Nõid Alisa 5 nippi, kuidas armastus enda ellu meelitada!

Värskes Naistelehes räägib nõid Alisa avameelselt elust, armastusest ning valust, mis teda läbi elu saadab. Loe pikemalt siit!

Alisa sõnul pöördutakse tema poole enamjaolt armastust puudutavatel teemadel ja sedapuhku palusime tal kirja panna mõned naiselikud nipid, kuidas kallimat leida:

1. Minge üle taimetoidule. Aitab nende loomade tapmisest. Mõrvade hulka peaks vähendama. See on ikkagi rõve. See ei ole esteetiline, ei ole naiselik, ei ole mehelik ka tegelikult. Ei ole vaja laipu süüa.

2. Kasutage punast huulepulka sagedamini. Ükskõik, kas naisel on peenikesed väikesed huuled või suured huuled, aga punane huulepulk teeb sind terveks päevaks enesekindlamaks. 

3. Mine ise esimesena tutvuma. Ei ole vaja oodata kuni mees ise tuleb sinu kõrvale. Kui nägid kusagil meest, kes sulle meeldib, tõuse püsti, mine ise temaga tutvuma. Kõik. Mina ainult niimoodi käitun. Alati töötab. Kümme meest proovid nii ära, okei, ühed ütlevad ei, sorri, olen abielus või midagi või sa ei meeldi mulle, aga üks neist ikkagi on valmis edasi suhtlema. Meestele see meeldib, nad on samamoodi arad. Kõigil omad kompleksid. Sa pead endale selgeks tegema, et sa ei peagi kellelegi üldse meeldima. Küsi iseenda käest, kas sulle meeldivad kõik sind ümbritsevad inimesed. See on normaalne, et sa ei meeldi kõigile, sest sulle ju ka kõik ei meeldi. See on elu, absoluutselt normaalne.

4. Rohkem värvi! Soovitan mitte hoida juukseid mõttega, et minu kartulikooreke... Tahad punaseks värvida, mine ja värvi ennast punaseks, lõika pikad juuksed maha, kuigi ema ei ole kunagi lubanud lõigata. Muutud julgemaks. Muutused on head, muidu elu ei liigu.

5. Ärge päevitage! See mõjub nahale väga halvasti. Olin ise kunagine solaariumi püsielanik! Nahale hakkasid tekkima mingid imelikud pigmendilaigud, väikesed sünnimärgid – seetõttu ka lõpetasin selle. Päevitamine teeb vanemaks. Terve nahk on ilus.