Foto: Pixabay
Ilu ja mood
3. aprill 2018, 12:14

IHUHOOLDUS POLE HÄBIASI: 5 lihtsat nõuannet meestele

Naised tunnevad ühiskondlikku survet kanda meiki ja käia juuksuris soenguid saamas, aga mehed kuidagi lihtsalt hulbivad ihuhoolduse teemast mööda, märgib FHM. Kui mees oma välimuse nimel pingutab, siis kiputakse seda lausa naiselikuks pidama. Aga see on jamps: selles pole midagi halba või imelikku, kui mees tahab hea välja näha ja end seeläbi paremini tunda – ning ka rohkem naiste tähelepanu pälvida. Seda enam, et ihuhooldus ei pea tähendama kalleid tunde kuskil ilusalongis, mõnikord võib piisav olla seegi, kui lihtsalt korrapäraselt käsi kreemitad. Viis nõuannet meestele, kes kipuvad auto hooldamist enda väljanägemise sättimisest olulisemaks pidama.

Jalad

Olgu – pediküüri mineku mõte võib riivata sinu mehelikke tundeid, aga mis selles siis halba on? Keegi mudib ja sätib su jalalabasid ja need näevad pärast etemad välja. Ehk: enam ei tundu naistele rannas või ujulas, et nendega on liitunud kääbik. Keegi ei arva sinust sellepärast halvemini, kui sa aeg-ajal pediküüris käid.

Käed

Mitte sugugi kõigile naistele ei meeldi, kui nende pehmel nahal uitavad rakkus ja karedad mehekäed, eriti kui mees teenibki igapäevast elatist oma käte tööga. Leia päevas paar minutikest, et oma käsi kreemitada. Ka kord kuus maniküürisalongi külastamine ei tee sulle ega su rahakotile haiget.

Kulmud

Kulmud on inimese üleüldise väljanägemise üks olulisemaid osi. Koledad kulmud ei tähenda sulle kohtingul kohe hundipassi, aga ilusad kulmud ei tule kindlasti kahjuks. Kui sinu omad kipuvad kokku kasvama ja ükskulmuks muutuma, siis haara pintsetid ja tee paar näpistust. Rohkem polegi vaja.

Näokarvad

Mehelikul ja korratul on suur vahe. Naistele võivad meeldida habemega mehed, aga see ei anna õigustust lasta karvastikul kodutu moel vohada. Kõik sõltub hooldusest. Raseeri tüügast, trimmi parda, kasuta veidike habemeõli – oled pärast isegi üllatunud, kui hea tulemus on.

Nahk

Kui sul on problemaatiline nahk, siis võtab see enesekindlust maha. Ära häbene hädadega tegelda: on olemas hulk erinevaid nahahooldustooteid, mis aitavad võidelda akne, kuivuse või liigse rasuga.