Foto: Pixabay
Ilu ja mood
27. märts 2018, 11:26

Poisipõlv on läbi, riietu nagu MEES (2)

Härrased, on aeg täiskasvanuks saada. Sa ei õpi enam gümnaasiumi sisseastumiskatseteks, märgib Real Men Real Style. Ning seepärast on ka aeg visata garderoobist välja riided, mis teevad mehest poisi. Kui tahad, et sind koheldaks paremini ja et naised sulle rohkem tähelepanu osutaksid, siis ära riietu enam nagu laps. RMRS toob välja rea riietusesemeid, mis täiskasvanud mehe selga-jalga ei passi.

1. Jooksutossud

Sa võid küll armastada oma tossusid, aga mees näeb neid kandes koolipoisilik välja, kui ta pole parajasti tervisejooksu ringil. Hangi endale pigem sama mugavad aga soliidsemad tennised, seemisnahast poolsaapad või isegi korralikud ülikonnakingad.

2. Lühkarid ja sinised teksad

Vanasti käisid lühikesed püksid poisipõlve juurde ja alles noormehepõlves sai poiss esimese pikkade pükste paari. Ka tänapäeval ei kanna paljudes maailma paikades ükski täiskasvanud mees lühkareid. Kui ta tõesti pole just rannas.

Ka klassikalist sinist värvi teksad ei tohiks olla mehe ainus igapäevapükste valik. Mehed kannavad sinised teksasid – poisid elavad neis. Hangi endale näiteks paar linaseid pükse või khakipükse ehk chinosid.

3. Pildiga T-särgid

Graafilised särgid võivad olla trendikad ja lõbusad, aga kindlasti ei tohiks need olla su ainus särgivalik. Mõtle nööpsärkide või kasvõi paari nööbiga polosärkide soetamise peale.

Ka kipuvad T-särgid olema lohmakavõitu, eriti kõhnema mehe seljas. Hästi istuv nööpsärk aga muudab sind väliselt toekamaks, eriti kui varrukad on küünarnukkideni üles kääritud.

4. Nokamütsid

Aeg on jätta nokats nendeks hetkedeks, kui sul on vaja aiatöid teha ja miski peaks pead päikese eest kaitsma. Kui pead just ka soojema ilmaga mütsi kandma, siis proovi väikest kõvakübarat või kasvõi panamakübarat. Müts peaks olema mugav, hästi istuma – ja seda peaks kandma enesekindlalt.

5. Kapuutsiga pusad

Kapuutsikale on mitmeid meestepärasemaid alternatiive. Näiteks bomberjope, teksatagi ja muidugi vabaajapintsak. Viimane sobib täiesti vabalt teksade juurde, aga näeb palju täiskasvanulikum välja kui puuvillane kapuutsiga teismelisepusa.

6. Seljakott

Hea seljakott on äge asi, aga kui mees tahab, et teda näiteks ärimaailmas tõsisemalt võetakse, siis hangib ta endale ajatu nahast portfelli.

7. Klambriga lips

Mees oskab lipsusõlme siduda, kasvõi kõige lihtsamat. Klambriga lipsud ja kikilipsud on poisikestele kooliaktuste tarbeks.

8. Dressid

Poisid kannavad dresse ja kujutavad ette, et see ongi nende ülikond. Mees kannab dresse sporti tehes ja eelistab villast ülikonda.

9. Kottis riided

Poisid kannavad riideid, mida ostes vanemad sageli arvestanud „kasvuruumiga“. Mehed ei kasva (kui siis ainult laiusesse) ja peaks kandma riideid, mis täpselt istuvad.