Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
26. märts 2018, 15:48

5 põhjust, miks naised mehe ära põlgavad (3)

On teatud mehed, kes naiste puhul hädas, sest nad jäetakse alati sõbratsooni. Nad on olemas ja pakuvad naisele justkui kõike, kuid siiski jääb midagi puudu, et olla naisele selleks õigeks meheks. Miks?

Mees võib kaotada enesekindluse ja uskuda, et tal on midagi viga, kirjutab portaal Your Tango. Probleem on mehe suhtumises ja selles, kuidas ta naisele läheneb.

5 märkust, miks naised mehe ära põlgavad

1. Ära ole igal hetkel talle olemas

Naine helistab ja mees heidab oma endised plaanid nurka, et minna ja olla naisega. Kuulad muresid, sõidutad autoga, lohutad - seda kõike naine tahabki. Sa oled emotsionaalselt olemas, kuid teie suhe ei arene. Naine hakkabki nägema sinus vaid sõpra.

2. Ära teda liialt hellita

Teil on olnud mõned kohtamised, kuid juba on naise laud kontoris lillede alla mattunud. Kui mees alguses liialt kingitustega naist hellitama asub, siis võibki naine mehes näha vaid seda džinni pudelis, kes kõik ta soovid täidab.

3. Jätke see armas ja ninnu-nännu jutt

Mu nunnuke! Kallis, armas, kaunike, ilusake jne. Iga naine tahab kunagi olla mehe jaoks see nunnu ja kallike, kuid liialt vara ei tasu naist taoliste sõnadega ründama asuda.

4. Ära päästa teda

Naine kurdab sulle oma viimase suhte lõppu, mida sina armsalt kuulad. Kui mees üritab olla toetav olukorras, mil naine pole uueks suhteks valmis, siis saabki nende vahel puhkeda vaid sõprussuhe.

5. Ära otsi naise heakskiitu

Kas tunned, et su enesekindlus kaob, kui naine sõnumile ei vasta? Naisest ei tohi saada su maailmavalitseja!

Kui sa õpid enda tõelist väärtust tundma ja hindama, siis austab ka naine sind!