Foto: Facebook
Mitmesugust
21. märts 2018, 16:33

Uudist on täiendatud!

KOHUTAV TRAGÖÖDIA | USAs suri eestlasest vahetusõpilane

18. märtsil leiti USAs Wasatchi maakonnas teadvuseta Eesti vahetusõpilane Anica Juur, kelle elu ei õnnestunud päästa, vahendab väljanne The Wasatch Wave.

Häirekeskus sai 18. märtsi pärastlõunal kõne, et 17aastane kohalikus koolis õppiv vahetusõpilane Eestist leiti kodust mittehingava ja teadvuseta. Personali saabudes polnud tüdrukut võimalik enam aga päästa. Täpsemad asjaolud on hetkel täpsustamisel, ent esialgu pole põhjust kriminaalasja algatamiseks ega enesetapu kahtlustamiseks.

Südantlõhestava tragöödia tõttu algatati esimesel infol fond, mille abil püüti koos koguda raha surnukeha kojutoomiseks. Küll aga on värskete uudiste kohaselt tegemist väära infoga, sest põrmu kojutoomise maksab kinni kindlustus.

„Kindlasti ei ole see fond loodud lahkunu surnukeha kojutoomiseks, sest sellega tegeleb kindlustusfirma,“ sõnas Oliver Kontram Õhtulehele ASSE Eesti MTÜst (mille kaudu Anica Ameerikasse lähetati), lisades, et avalikkust on eksitatud ning vanemad ei vaja tuge oma lapse kojutoomiseks. Kulud katab kindlustusfirma.