Embassy of Fashioni disainerite värskeim looming - Riina PõldroosFoto: Embassy of Fashion
Ilu ja mood
22. märts 2018, 12:27

TFW | Riina Põldroosi kevadkollektsioon äratab moerahva talveunest (1)

Reedel kell 21.00 jõuab Tallinn Fashion Weeki lavale Embassy of Fashioni disainerite värskeim looming ning teiste seas astub üles ka Riina Põldroos.

Tema uus kevadkollektsioon on inspireeritud kergusest, värskusest ja ärkamisest ning äratab pikast talvest ka kõige unisema moesõbra.

Kollektsioon toob TFW lavale õhulised Kreeka stiilis kleidid, siidsametist kimonod ja dressid ning käsitsi valminud pärlkangad. Värvidest kohtab valget, halli ja beeži kuni pehmete lillade ning särava fuksiani välja.

Uudse ja põneva lahendusena on kollekts ioonis kasutatud nöörkrooketehnikat, mida võib näha nii siidšifoonil kui ka sametil.

Kevad-show raames jõuab lavale ka Põldroosi uus pruutkleidikollektsioon, mille kleidid on naiselikud ja romantilised nagu iga suvise abielluja unelmad. Kleidid on omanäolised ja igaüks neist erineva iseloomuga, täpselt nagu iga pruutki. Kollektsioonis on kasutatud luksuslikke, pärlitest ja raskete käsitöötikanditega kangaid, siidi, sametit ning õhulist siidi.

Riina Põldroosi värskeim looming jõuab Tallinn Fashion Weeki lavale reedel, 23. märtsil kell 21.00 Kultuurikatlas koos teiste Embassy of Fashioni disainerite, Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmanni uute kollekstioonidega.

TFW piletid on müügil Piletilevi müügipunktides.

Tallinn Fashion Week lennutab moerahva Kultuurikatlasse 22.-24. märtsil 

 
Print