Foto: NBC
Mitmesugust
15. märts 2018, 15:39

Räpiriimid, nunnumeeter ja seiklused! Millega telekanalid kevadhooajal meid rõõmustavad?

Kanal 2

Reisi- ja huumorisõber, tähelepanu! 

«Meie aasta Iraanis»

Tuuli Roosma telepere on Siberi, Hiina ja Austraalia järel omadega Iraani jõudnud. See rännak pakub varasemast sootuks erinevat kultuurilist elamust koos oma kombestiku ja tavadega. Kuidas saadakse hakkama islamivabariigis, kus naistele on lubatud poole vähem kui meestele? Argised väljakutsed ja meeldejäävad kohtumised on eetris pühapäeviti kell 19.35.

Foto: "Meie aasta Iraanis" (Kroonika)

Nunnumeeter lakke!

«Väikesed hiiglased»

Andekad Eesti lapsed löövad tantsu ja lõõritavad kui linnukesed oksal ning võluvad särava iseloomu ja julgete etteastetega nii kohtunikke kui ka televaatajaid. Pisikesi talente toetavad Daniel Levi Viinalass ja Ott Lepland, täiesti uute tegijatena Getter Jaani, Hanna Martinson ja Mart Müürisepp. Kohtunike koosseisu kuuluvad sel aastal Evelin Võigemast, Jüri Nael ja Tanel Padar. Pisikesed ja suured naljahambad on eetris neljapäeval kell 20.00.

Foto: "Väikesed hiiglased" (Erlend Staub)

Räpiralli!

«Legendide lahing»

Kes on Eesti ägedaim riimiseadja? Kelle sõna tabab täpselt kümnesse? Seda saab teada rahvusvahelisel formaadil «Drop the Mic» põhinevas sõus, mis on eetris pühapäeviti kell 20.35.

Räpilahingud toimuvad Eesti staaride vahel, kes pole räppimisega sellisel moel varem kokku puutunud. Igas saates lähevad vastamisi kolm paari, et tabavate riimidega öelda, mida nad oma vastasest arvavad. Saatejuht on Liis Lemsalu, abi ja nõuga on jõuks Genka ning Chalice.

Foto: "Legendide lahing" (TV3)

Lustilemblelistele!

«Kolm meest ja beebid»

Eksperiment, kus ekraanil peavad täiskohaga papsiks hakkama kolm palgatööl käivat isa, on vaatamist väärt. Kaasa saab elada meeste ponnistustele kõikvõimalike argiste teemadega: toidukorrad, päeva planeerimine ja vaba aja tegevused. Ersto, Peetri ja Andre kannatusi ning rõõme saab näha kolmapäeviti kell 21.00.

Foto: "Kolm meest ja beebid" (Kanal 2)

Hõbekõrid lõõritavad! 

«The Voice – Ameerika hääl»

See on sõu, kus kõige alus on hääl – just hääle põhjal, inimest nägemata, tehakse esmaotsus, kes saatest edasi pääsevad ja järgmistes ringides võistlema hakkavad. Ekraanile jõuab formaadi kõige edukam Ameerika versioon ja selle värskeim, 13. hooaeg, kus järgmist suurt lauljat hakkavad otsima muusikamaailma tipud Miley Cyrus, Jennifer Hudson, Adam Levine ja Blake Shelton. Lase end meloodiatel kanda pühapäeviti kell 21.35.

Foto: "The Voice" (NBC)

TV3

Need kõige-kõigemad

«Üllata Eestit»

Talendikonkurss on tagasi! Saate põhjal selgub, et Eestis on uskumatult palju andekaid ja põnevaid inimesi, eriti tarku ja osavaid loomi, üllatuserohkeid ja ootamatult vingeid nähtusi ning kohti. Suvesangarid Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja suunduvad eri Eesti nurkadesse, et leida üles kõik need seni avastamata andekad eestlased. Lase end jalust rabada teisipäeviti kell 20.00.

Foto: "Üllata Eestit" (TV3)

Kui lapsesuu ei valeta … 

«Suure tähe väike täht»

Saatejuhid: Ott Sepp ja Märt Avandi. Osalejad: armastatud Eesti staarid. Sellest täiesti piisaks, et sünniks terve pere lemmiksaatesari! Et asi aga täitsa pöörane oleks, on staaridel kaasas lapsukesed, kes – nagu me teame – ilmaski ei valeta. Uuendusena näevad televaatajad tänavu mängimas ka suurte tähtede väikeseid õdesid ja vendi. Vaata, kuidas staarid oma koduse elu su silme ees laiali laotavad neljapäeviti kell 20.00.

Foto: "Suure tähe väike täht" (TV3)

Laul otse südamesse

«Rahvabänd»

Meenutagem, et möödunud aastal vallutas eestlaste südamed Sinu Naine. Kes lõõritab end rahva hinge ja meelde seekord? Lavale astuvad täiesti uued Eesti bändid ja peavad maha ühe korraliku lahingu, et selgitada välja, kellest saab 2018. aasta rahva lemmik! Vaata seiklust, mida juhivad Kalle Sepp ja Sünne Valtri, alates 16. märtsist reedeti kell 19.55.

Foto: "Rahvabänd" (TV3)

Üleaedsete heitlus

«Naabrist parem»

On aeg teritada kirved ja haarata haamrid, sest saate «Naabrist parem» uus hooaeg on kohe-kohe ekraanil. Alari Kivisaar ja Keili Sükijainen tutvustavad perekondi, kellel on üksainus ülesanne: ehitada endale unelmate kodu ja teha seda paremini kui nende naabrid. Pane endale kirja, stardipauk kõlab 28. märtsil kell 20.00!

Foto: "Naabrist parem" (TV3)

Mõrvamüsteeriumi ja närvikõdi 

«Lõks»

Sari, mis lubab olla lausa kriminaalselt kaasahaarav, on peagi teles. Noor mõrvarühma juht Maria (Ingrid Margus) ja arvutinohikust Alex (Pääru Oja) on ebaharilik tiim, kelle vastuolulised isikupärad ning vürtsikad vastasseisud aitavad lahendada ka esmapilgul võimatuna tunduvad juhtumid. Pane vaim valmis, sari alustab juba aprillis.

Foto: "Lõks" (Kanal 2)

ETV ja ETV2

Kõrvale pai

«Klassikatähed»

Kes ei ole veel jõudnud reedeti kell 19.30 vaadata muusikasaadet «Klassikatähed 2018», tehku seda esimesel võimalusel. Nimelt saab just sel ajal teleri vahendusel kuulata hinge kosutavaid helisid, mida virtuoossed noored muusikud oma pillidest välja võluvad. Võistlussarja juhib Marko Reikop. Peale televaataja hindab esitusi žürii eesotsas muusika- ja teatriakadeemia rektori pianist Ivari Ilja ja ooperisolisti Juhan Trallaga.

Foto: "Klassikatähed" (ETV )

Pilk võõrsile 

«Eesti jälg»

Kuidas elavad Eesti diplomaadid välismaal? Seda saab teada uuest sarjast «Eesti jälg», mis käib maailmas ringi ja vaatab, millega sajandat sünnipäeva pidav Eesti kodust kaugemal silma paistab. Esitlusele tuleb kümme eriilmelist lugu alates Ukraina aitamisest kuni ärisuhete edendamiseni Suurbritannias ja rahuvalvemissioonini Liibanonis. Huvilistel palume koguneda teleri ette alates esmaspäevast 26. märtsist, mil sarja esimene osa kell 20.30 eetrisse läheb.

Vandersellide seiklused

«Häälega merele»

See on teisipäeviti kell 21.35 ETV2s eetris olev lustakas ja omanäoline reisisaade, kus kaks noort naist, Keiti Väliste ja Mari Tamm rändavad hääletades mööda Euroopat. Mis kogu loo eriti huvitavaks teeb, on tõik, et noored naised ei tõsta pöialt püsti maanteel, vaid sõidavad mööda merd. Ikka põnev on see ilmaelu!

"Häälega merele" Foto: Erakogu