Eesti edukaim moebränd MontonFoto: www.baltikagroup.com
Ilu ja mood
13. märts 2018, 13:42

TFW | Eesti edukaim moebränd Monton julgustab vabastama oma sisemuses peituva leemuri

Kevadisel Tallinn Fashion Weekil, mis leiab aset 22.-24. märtsil, astub üles ka Eesti edukaim moebränd Monton. Brändi uusim kollektsioon julgustab inimesi olema nad ise ning vabastama oma sisemuses peituva leemuri.

Leemurite kodu on Madagaskaril. Vaatamata suhteliselt pisikesele levialale on sel Eestist kümme korda suuremal saarel leidnud endale kodu enam kui 60 liiki leemureid: suured ja väikesed, sõbralikud ja omaettehoidvad, öise ja päevase eluviisiga. Kõik erinäolised, aga alati kaunid, hiilgavad ja lõbusad.

Sellised oleme ka meie, eestlased. Igaühes meist on peidus midagi erilist, mida tuleks julgelt eksponeerida.

Seetõttu lansseerib Monton Tallinn Fashion Weekil kollektsiooni #nofilter. Püüd instagrammiliku täiuse poole paneb inimesed pideva pinge alla ja elust tuntakse järjest vähem rõõmu. Monton julgustab oma kollektsiooniga inimesi end väljendama ja näitama oma mitmekülgsust, sest mitte keegi ei pea oma olemust salgama või alla suruma.

Kollektsioonis kohtuvad pealtnäha kaks juhuslikku kaunist sümbioosi. Kollektsiooni esimene osa toob lavale julged ja rõõmsad värvid, külluslikud prindid ning uhked krae- ja mansetidetailid, mis moodustavad omavahel positiivse eklektika. Kirkad toonid aitavad meie halli argipäeva tuua elurõõmu ja helgust ning annavad sära juurde hetkedel, kui on vaja väikest süsti enesekindlusele.

Kollektsiooni teine pool on kannustatud Montoni põhimõttest luua moodi julgetele, väljapaistvatele ja säravatele isiksustele, unikaalsetele ja kiiksuga karakteritele, kes inspireerivad meid olema paremad inimesed.

Montoni inspiratsiooniallikaks on needsamad leemurid – väljendusrikka ilme, kauni helehalli kasuka ja maailma naljakaima sabaga loomad. Nad armastavad hommikuti lootose poosis päevitada ja lõbusalt tantsusammul ringi liikuda, nagu on tabavalt kujutatud „Madagaskari“ animafilmides. Nende elujaatav vibe ja mänguline olemus toob rõõmu meie põhjamaiselt hallidesse päevadesse. Kangastest särab selles kollektsioon teksa, mis on viimasel ajal moelavadel peaaegu et kohustuslik materjal. Pastelsetes toonides teksa koosmõju õrna pitsiga jääb meelde oma helguse, rahu ja iluga.

Leia endaski üles leemur ja mine kevadele vastu positiivse ellusuhtumise ning särava lookiga! Sama soovitab ka Montoni kollektsioonijuht Pille Lauring: „Äratage üles oma sisemine mina, julgege eristuda standarditest ja tundke elust rõõmu!“. Inspiratsiooni selleks tasub koguda Montoni Instagramist, kus Montoni tiim jagab oma igapäevaseid hetki, mis kannavad nüüd ja edaspidi märksõnu #nofilter #behappy #nofake #olenminaise #findyourinnerlemur.

Möödunud kevadel rabas Monton TFW külalisi enneolematult põneva kollektsiooniga, mida võib oodata ka seekordselt, 23. märtsil kell 18.00 Kultuurikatlas toimuvalt etenduselt. TFW piletid on müügil Piletilevi müügipunktides.